Jubler for Ramirent-gutta

 
Jubler for Ramirent-guttaLØPSGLEDE: Hele 80 prosent av Ramirents deltakere i Rosa Sløyfe-løpet i år var menn, og i Bergen, Stavanger og Haugesund deltok også maskotene Rami og Ramine.
Prosjektleder i Kreftforeningen, Marit Sophie Egge, er full av lovord om gutta i Ramirent etter årets Rosa Sløyfe-løp. Hele 80 prosent av de ansatte som deltok i løpet mot brystkreft var nemlig menn, mens den på landsbasis ble på 17 prosent.

Det er Kreftforeningen og Brystkreftforeningen som står bak høstens store begivenhet; «Rosa sløyfe»-løpet, som tidligere i oktober ble arrangert for sjette året på rad. Målet er å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreft-saken, og arrangementet har så langt samlet 52.000 deltakere og fått inn godt over 10 millioner kroner til bruk i kampen mot den dødelige sykdommen. Under årets løp var det med 12.000 deltakere.


 VERDIER:– Det å se at Rosa Sløyfe-løpet har skapt et så stort engasjement og deltakelse hos våre ansatte, og derav 80 prosent er menn, er veldig gledelig. Dette gjenspeiler våre verdier, sier administrerende direktør i Ramirent; Fredrik Brandal (nummer tre fra høyre) som selv deltok i løpet sammen med deler av staben på hovedkontoret.

ANNENHVER ANSATT DELTOK
Også i bygg- og anleggsbransjen er det flere bedrifter som deltar, og Ramirent er ett av selskapene som nå går bresjen i kampen mot brystkreft.  Selskapet sponset blant annet årets Rosa sløyfe-løp med utstyr til å gjennomføre arrangementet, og i tillegg var nærmere 200 av de ansatte med på løpet, noe som tilsvarer rundt 50 prosent av de ansatte. Og aller mest stolt er markedssjef Belinda Sandberg over at de greide å nå målet de hadde om å bidra så det monnet til at andelen deltakende menn skulle øke på landbasis.

– På landsbasis var det i fjor bare seks prosent menn som samlet sett deltok i løpet, mens det i år økte til 17 prosent. Og jeg tror at gutta sin innsats var sterkt involvert i denne økningen siden over 80 prosent av Ramirent-deltakerne var menn, sier Sandberg som legger til at de i enkelte Ramirent-avdelinger var helt oppe i 100 prosent deltakelse.

KREFTFORENINGEN ROSER RAMIRENT-GUTTA
Leder for Rosa Sløyfe-prosjektet i Kreftforeningen; Marit Sophie Egge, er imponert over utleieselskapets bidrag og ikke minst Ramirent-guttas innsats i årets Rosa Sløyfe-løp.


 PROSJEKTLEDER KREFTFORENINGEN: – Det er veldig positivt at selskap som Ramirent bidrar til at flere menn nå deltar i Rosa Sløyfe-løpet og dermed bidrar til å øke oppmerksomheten om kampen mot brystkreft, sier prosjektleder i Kreftforeningen, Marit Sophie Egge.

– Dette var gode nyheter og noe vi i Kreftforeningen setter stor pris på. Rosa Sløyfe-løpet handler om å få oppmerksomhet om brystkreft og skape mer bevissthet rundt sykdommen. De fleste menn har jo en kvinne de bryr seg om i sin omgangskrets, og desto flere menn som engasjerer seg desto mer oppmerksomhet får saken som igjen bidrar til at vi kan samle inn enda mer midler til kreftforskning.

– Det at bedrifter som Ramirent og tusenvis av ansatte hvert år stiller opp i Rosa Sløyfe-løpet bidrar til at enda flere av de som får brystkreft overlever sykdommen. For selv om overlevelsesprogonosene for brystkreft i dag er forholdsvis gode så er det over 600 kvinner som hvert år dør av brystkreft i Norge, påpeker Kreftforeningens prosjektleder.

– GJENSPEILER VÅRE VERDIER
Konserndirektør Fredrik Brandal, som selv deltok i løpet sammen med resten av staben ved hovedkontoret, er stolt over at de ansatte i Ramirent er med på å gjøre en forskjell og bidra til forskning og håp innen brystkreft. – Det å se at Rosa Sløyfe-løpet har skapt et så stort engasjement og deltakelse hos våre ansatte, og derav 80 prosent er menn, er veldig gledelig. Dette gjenspeiler våre verdier, sier Brandal.


 GOD SAK: – Svært mange menn kjenner noen som har fått brystkreft, meg selv inkludert, og det var derfor fint å kunne delta i et løp som dette, sier salgsleder for Ramirent Innlandet. Odd-Helge Nybakke. 

En annen av Ramirent-mennene som deltok i årets Rosa Sløyfe-løp; salgsleder for Innlandet; Odd-Helge Nybakke, beskriver det som en vinn-vinn-situasjon å delta i løpet. –  Svært mange av oss kjenner jo en som har hatt brystkreft, meg selv inkludert, og det er derfor viktig at også vi menn engasjerer oss i denne saken. Jeg vil også rose administrasjonen i Ramirent som var flinke til å motivere oss til å delta i løpet som jo en er ren vinn-vinn-sak der man både får trene og komme seg ut i frisk luft samtidig som du gjør noe for en god sak, sier Nybakke.


 VINNERNE: Med 100 prosent oppmøte til Rosa Sløyfe-løpet så vant HUB Bjørka/Moduler i Trondheim den interne avdelingskonkurransen til Ramirent i suveren stil.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår