Jungheinrich utvider produksjonskapasiteten

 
Jungheinrich utvider produksjonskapasitetenJungheinrich utvider produksjonskapasiteten med ny fabrikk i Chomutov, Tsjekkia.
Bygger ny fabrikk i Chomutov, Tsjekkia.

Jungheinrich utvider produksjonskapasiteten ved å bygge ny fabrikk i tsjekkiske Chomutov. Fra 2023 blir det produksjonsstart av skyvemasttrucker i fabrikken som er på rundt 37 000 kvadratmeter. Byggestart er satt til 2022. Budsjettet for prosjektet ligger på cirka 60 millioner euro, og bygging av den nye fabrikken vil skape mer enn 350 nye lokale arbeidsplasser.

Jungheinrich utvider sitt produksjonsnettverk med sikte på å møte den vedvarende sterke veksten i etterspørselen etter trucker. Grunnen til at valget falt på Chomutov i Tsjekkia, er beliggenheten sentralt i Europa og den optimale logistikken knyttet til dette. Det nye anlegget er et sentralt element for å nå målene om vekst i "strategi 2025+" og bidra til å øke effektiviteten og lønnsomheten.

Sabine Neuss, Chief Technology Officer i Jungheinrich AG, sier, i en pressemelding: «Etterspørselen etter Jungheinrich-trucker vokser kontinuerlig, og produksjonskapasiteten vår må vokse tilsvarende. Den ellevte Jungheinrich-fabrikken og et av de mest moderne produksjonsanleggene for industritrucker i verden bygges i Chomutov. Slik bidrar vi til bærekraftig vekst og lønnsomhet og øker Jungheinrich sin konkurranseevne på lang sikt."

Den nåværende produksjonen av skyvemasttrucker ved fabrikken i Norderstedt vil fra 2023 gradvis flyttes til det nye Chomutov-anlegget. Kapasiteten som blir frigjort i Norderstedt vil bli brukt til å muliggjøre videre vekst også her. Jungheinrich vil utvide sitt produksjonssortiment i Norderstedt og supplere med deler til høytløftende plukktrucker, som primært brukes i en stadig økende e-handel.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår