Junior prosjektleder/prosjekteringsleder, jernbane

 
Junior prosjektleder/prosjekteringsleder, jernbane
Søknadsfrist: 31.12.2022
Sted: Oslo - Infrastructure & Transportation
Tittel: Junior prosjektleder/prosjekteringsleder

 

Vil du bidra i det grønne skiftet og sette ditt fotavtrykk innen fremtidens samferdselsutbygging? Vi søker etter deg som har interesse og engasjement for videreutvikling av jernbane.

BLI EN DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ INNEN JERNBANE
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen samferdsel, med fokus på blant annet fremtidens byggbare og helhetlige transport/mobilitetsløsninger, modellbasert prosjektering og grønn byutvikling. Vi ønsker å styrke vårt prosjektmiljø innen større jernbaneprosjekter ved å videreutvikle våre medarbeidere, samt rekruttere nye leder-talenter.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektmedarbeidere og andre kollegaer. Som Junior Prosjektleder/prosjekteringsleder bidrar du aktivt til at COWI forblir en ledende aktør innen samferdselssektoren. Daglige arbeidsoppgaver vil blant annet kunne være:
•    Tilbudsarbeid
•    Prosjekt- og prosjekteringsledelse  
•    Disiplinledelse
•    Være rådgiver og bistå i oppfølging av prosjekter på byggherre- og entreprenørsiden i en eller flere av fasene gjennom et prosjekts levetid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av – og samarbeide med – de beste.


Vi ser etter deg som har interesse for og ønske om å utvikle deg innen prosjekt- og prosjekteringsledelse. Du er god på kommunikasjon og liker å samarbeide med andre. Det er naturlig for deg å ta initiativ og du er ikke redd for å ta ansvar for resultater. Videre ønsker du å bli god på mål- og ressursstyring, samt tverrfaglig ledelse og koordinering av prosjektmedarbeidere. Du har god kommersiell forståelse og evner å identifisere helhetlige løsninger i samarbeid med kunden.
  

I tillegg har du følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Høyere relevant utdannelse
 • Ønskelig med 2-3 års erfaring fra byggherre, entreprenør eller rådgiver. Nyutdannede vil også bli vurdert for stillingen.
 • Relevant prosjekterfaring er ønskelig
 • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) og/ eller erfaring med VDC er en fordel
 • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk


COWI SOM ARBEIDSPLASS
I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
 • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjekt- og prosjekteringsledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag, bedriftshytter og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr også privat helseforsikring for våre ansatte
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

INTERESSERT?
Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Anne Johanne Lind Nørbech (Seksjonsleder Bane) på tlf.: 924 35 767 eller mail: ajno@cowi.com, eller Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Bane) på tlf.: 924 09 909 eller mail: nrfj@cowi.com. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi er alltid på jakt etter kandidater med denne typen kompetanse, og intervjuer derfor kandidater fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave