Kampanje for yrkesfag på nett

 
Kampanje for yrkesfag på nett
1.februar startet BNLs rekrutteringskampanje på Facebook og Instagram. Hver dag i februar legges det ut et bilde av en person som gir gode argumenter for å velge yrkesfag. Her vil det dukke opp en minister, elever, lærlinger og andre. Følg med på Vi bygger Norge.

Om få uker skal alle 10. klassingene velge studieretning. BNL ønsker å vise at det finnes mange gode grunner til å velge studieretningen bygg og anleggsteknikk.

Vi har vært i kontakt med mange ulike aktører som forteller hvorfor de mener at dette er et godt valg. Her trekkes det frem mange ulike fordeler med å gå denne veien. Det kan være alt fra at man får muligheten til å lage noe man er stolt av, til å vise at det er stor etterspørsel etter fagarbeidere. 

Mange gode grunner
– Det var spennende å se hvilke grunner folk ga for å velge yrkesfag. Noen av svarene vil overraske, sier Caroline Khoury Nilsen, rådgiver i BNL.

Følg med på Vi bygger Norge på Facebook, eller Instagramkontoen vibyggernorge for å se hva de ulike aktørene i samfunnet sier.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår