Kartlegger kvikkleireskredfare i Ullensaker

 
Kartlegger kvikkleireskredfare i UllensakerBildet: Multiconsult skal gjennomføre en kartlegging av kvikkleireskredfare i Ullensaker | Foto: Multiconsult
Multiconsult skal gjennomføre en kartlegging av kvikkleireskredfare i Ullensaker, på oppdrag av Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Kartleggingen er en del av NVEs arbeid med å kartlegge kvikkleireforekomster for å forebygge skredhendelser. Formålet med kartleggingen er å få bedre oversikt over kvikkleireskredfare knyttet til eksisterende bebyggelse, slik at man kan vurdere sikringsbehov i utsatte soner. I Ullensaker er det 36 slike soner som nå skal kartlegges av Multiconsult.

- Dette er et spennende og viktig oppdrag der vi gjennom utredningen vil være en geofaglig bidragsyter til økt skredsikkerhet på Ullensaker. Naturfare, slik som kvikkleireskred, er områder der vi ønsker å bidra med vår spisskompetanse, sier Therese Bodding Sæthre, direktør Geo, Vann og Miljø i Multiconsult.

Arbeidet er en del av NVEs kvikkleirekartlegging i Gjerdrum, Nannestad og Ullensaker, og Multiconsult skal også bidra til å kvalitetssikre utredningen i Nannestad. Multiconsult ble vurdert til å ha den beste kompetansen på fagområdet av leverandørene som ga tilbud på oppdragene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave