Kjøper byggevarer for 1 milliard

 
Kjøper byggevarer for 1 milliard
Nord-norske Entreprenørers Service-Organisasjon SA(NESO) og Byggmakker har inngått en ny og forbedret avtale om kjøp av byggevarer. - Avtalen har en verdi på nærmere 1 milliard kroner over 3 år, og er nå utvidet til å gjelde de fire nordligste fylkene, sier innkjøpssjef Lars Erik Flygel i NESO.

Byggmakker fortsetter som leverandør av trelast og byggevarer til NESOs medlemsbedrifter i de nordligste fylkene. Partene forventer en omsetning gjennom avtalen på nærmere 1 milliard kroner over tre år. – Vi er spesielt glad for at vi nå kan utvide dekningen av avtalen. Med den sterke posisjonen og dekningsgraden Byggmakker har i vårt medlemsområde, og gode leveringsbetingelser, var det derfor naturlig å forlenge og videreutvikle eksisterende avtale. For oss er dette en meget gunstig avtale, siden våre medlemmer får god tilgang til byggevarer til en pris entreprenørene ikke ville fått hver for seg, sier Flygel.

Egen servicegaranti
Ifølge Flygel er avtalen spesiell fordi den er tilpasset NESO sin struktur, med både små og store medlemmer i NESO. – Begge parter skal sørge for at dette er en avtale som er gunstig for alle, også for de største entreprenørene. Det har medført at vi har lagt inn noen nye rutiner i avtalen som sikrer et kvalitativt godt samarbeid mellom BM utsalgene og NESOs medlemmer. Vi har blant annet lagt inn en egen servicegaranti og som omhandler forhold som reklamasjon og tidsfrist for å levere tilbud, sier Flygel.

Viktig for Byggmakker
Godt over 20 butikker i Byggmakker vil levere varer og tjenester til NESO i tråd med avtalen. - Dette er en stor avtale for oss og våre BM-utsalg i de fire nordligste fylkene og som gjør at vi effektivt får utnyttet våre lager- og logistikkløsninger. Avtalen og gjennomføringen av den bidrar også til felles utvikling hos begge parter. I denne regionen er BA-næringen den største, både sammenlignet med privat og offentlig sektor. Og samlet sett representerer NESO en omsetning på 10 mrd og sysselsetter 4000 personer. Vi tar det derfor som en stor tillitserklæring at vi på bakgrunn av tidligere leveranser og en god avtale får fortsette samarbeidet med NESO, sier Per Anders Ruud, KAM- og storkundeansvarlig i Byggmakker Handel AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår