Kjøper teknisk kompetanse på Jylland

 
Kjøper teknisk kompetanse på JyllandIllustrasjonsbilde (Foto: Veidekke)
Veidekkes danske entreprenørvirksomhet Hoffmann har kjøpt Alpedalens VVS A/S, Techniq Installation A/S og Installationsgruppen A/S. De tre virksomhetene fra Taulov sysselsetter nær 100 medarbeidere innenfor elektro, VVS og ventilasjon, og omsetter årlig for cirka 100 millioner danske kroner.

Byggebransjen i Danmark endrer seg i stigende grad mot prosjekttilbud, hvor entreprenøren blir involvert helt fra starten av prosjektet. Dette er en svært positiv tendens, som passer veldig godt sammen med Hoffmanns forretningsstrategi med tidlig involvering av alle partene i et byggeprosjekt (Hoffmanns samarbeidsmodell). Denne typen tilbud krever spesielt stor kunnskap innenfor tekniske installasjoner, som i dag utgjør ca. 35 % av kostprisene i et byggeprosjekt.

Med kjøpet av Alpedalens VVS A/S, Techniq Installation A/S og Installationsgruppen A/S tilføres Hoffmann ypperlig teknisk fagkunnskap helt fra starten av i prosjektene. Samtidig kan Hoffmann nå tilby kundene stor faglig kompetanse i utførelsen og den påfølgende driften og vedlikeholdet av prosjektenes tekniske installasjoner.

«Oppkjøpene er et viktig tiltak for å posisjonere Hoffmann som en landsdekkende bygge-, anleggs- og installasjonsentreprenør, hvor alle typer kompetanse til sammen skaper merverdi for våre kunder», sier administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen i Hoffmann.

For direktør Carsten Larsen i Alpedalens VVS er det en god beslutning etter mer enn 20 suksessrike år. «Vi er glade for at det var Hoffmann som så mulighetene i å videreutvikle selskapene våre. Vi har gjennom et langt samarbeid med Hoffmann løst flere prosjekter sammen. Kjennetegnene har alltid vært vår gjensidige forståelse for å løse kundens behov, og å levere løsninger av høy faglig kvalitet», sier direktør Carsten Larsen i Alpedalens VVS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår