Kjøper tomt i Rygge Næringspark

 
Kjøper tomt i Rygge NæringsparkVolmax konsept bygg som er planlagt på Rygge, noen endringer kan forekomme
Volmax AS har via sitt heleide datterselskap Volmax Eiendom AS inngått avtale med Loe Utvikling AS om kjøp av 20 mål tomt i Rygge Næringspark.

Eiendommen har en meget god strategisk beliggenhet i Østfold med plassering tett på E6 ved avkjøringen til Rygge Flyplass. Etableringen er et ledd i den strategiske satsningen til Volmax på eiendommer som er tilpasset lastebil- og bussvirksomheten til Volmax, og som danner fremtidig grunnlag for effektiv drift og god kundedialog. Gjennom eiendomsinvesteringen ønsker Volmax å tilby et enda bredere tilbud til lastebil- og busskunder i regionen i tiden fremover.

Administrerende Direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Østfold.

- Rygge Næringspark er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Østfold. Tomten ligger ved siden av Circle K, og tett opp mot Rygge Flyplass. Dette er et spennende område med stort utviklingspotensial. Med denne plasseringen vil vi dessuten støtte opp under de store forventede investeringer i infrastruktur og transport i regionen de neste årene. Gjennom samarbeid med langsiktige partnere som Loe Utvikling styrker vi vår posisjon i regionen, sier Larsen.

- For Volmax er det vesentlig å gjøre våre kunder mer lønnsomme, og det kan vi kun gjøre ved å lage effektive løsninger når bil og henger er på verksted. På denne måten reduserer vi kundens ståtid og transportørene kan overholde de løfter de har til sine kunder om levering av varer og tjenester. På våre anlegg vil Volmax levere et komplett sett av tjenester for kunder som inneholder salg og levering av nye og brukte biler, samt komplett service og vedlikehold på bil, påbygg og hengere. I tillegg vil Volmax levere lovpålagte kurs for sjåfører, samt kurs/trening for energieffektiv kjøring, sier han.

Daglig leder i Loe Utvikling AS, Tomas J. Tenden, ser frem til å utvikle Rygge Næringspark. Han er svært fornøyd med at Volmax har valgt denne beliggenheten for sin virksomhet. Rygge Næringspark Østfold består av et tomteareal på 100 daa. Næringsområdet har en meget god tilgjengelighet fra E6 med direkte avkjørsel fra motorveikrysset, og danner en ny inngangsportal til flyplassen.

Næringsområdet tilbyr en stor bredde av muligheter innenfor veiservice, matservering og bevertning, hotell, kontorer, bilutstillingslokale og bilutleie, samt øvrig flyplassrelatert og kunnskapsbasert virksomhet.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår