Kjøpesenter utvider med 20.000 kvadratmeter

 
Kjøpesenter utvider med 20.000 kvadratmeterSlik blir Sjøkanten Senter i Harstad etter utvidelsen.
Det satses knallhardt på handelen i Harstad. Sjøkanten Senter skal nå utvides med 20.000 kvadratmeter og 600 parkeringsplasser.

Det er Coop Nords datterselskap Verkstedveien Eiendom AS som står bak Sjøkanten Senter i Harstad. De har gitt Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS oppdraget med å bygge det «nye» senteret. En kontrakt som har en verdi på 163 millioner kroner.

 

Oppdraget innebærer oppføring av 19.600 kvadratmeter nye butikklokaler og et parkeringshus på 7400 kvadratmeter. Utbyggingen foretas over to plan. Byggearbeidene starter i begynnelsen av februar og skal være ferdige i mai 2016.

 

Block Berge Bygg AS skal levere et lukket råbygg med heiser og rulletrapper samt nytt parkeringshus over tre plan. Verkstedveien Eiendom skal i tillegg ruste opp eksisterende senter i forbindelse med utvidelsen slik at senteret vil fremstå som helhetlig, moderne og fremtidsrettet.

 

Råbygget fra Block Berge Bygg leveres med prefabrikkert gulv på grunn og betongelementer i sin helhet. Fasadene leveres i sort slipt larvikitt og hvit prikkmeislet betong. Det valgte byggesystemet gir store fordeler med tanke på energi, tetthet og ikke minst byggetid.

 

– Vi er svært godt fornøyd med at Verkstedveien Eiendom har valgt Block Berge Bygg AS. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre byggeprosjekter både på kjøpesentre og parkerings­hus. I samspill med byggherren har vi fått brukt vår kunnskap på utvikling og bygging med industriell forutsetning for å optimalisere hele byggeprosessen. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene i Harstad, sier administrerende direktør Yngvar Karlsen i Block Berge Bygg AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår