Klart for Mal Proff Lierstranda

 
Klart for Mal Proff LierstrandaBildet: Butikksjef Maren Green, assisterende butikksjef Therese Seljeseth og Key Account Manager, Morten Fehn, i den nyåpnede butikken. Foto: Jan Erik Foss/Mal Proff
23. januar åpnet Mal Proff en ny butikk på Lierstranda. Butikken er på 380 m2 og selger maling, utstyr, verktøy og overflateprodukter til proffkunder innen maler- og byggtapetsererfaget.

- Drammensområdet er i god utvikling med mye byggeaktivitet, og åpningen av Mal Proff Lierstranda vil forsterke og forbedre tilgjengeligheten av proffprodukter til våre kunder i området. Vår nye lokasjon tilrettelegger for at våre kunder vil bli enda mer kostnadseffektive når det kommer til varehandel, ved å hente i butikk eller å benytte Mal Proffs netthandel, sier Terje Langmoe, salgsdirektør hos Mal Proff.

Mal Proff har over 77 utsalgsteder i Norge. I samme region som Lierstranda har Mal Proff en butikk fra før i Drammen, ved Gulskogen.

- Vi er glade for å kunne åpne butikk nummer to i Drammensregionen. Nå har vi god dekning for kundene våre på begge sider av byen. Tusen takk til alle som har bidratt i forbindelse med åpningen, sier Pål Trudeng, direktør for byggevare og faghandel i Mestergruppen i en pressemelding.

Bildet:  Salgsdirektør Terje Langmoe under åpningen. Foto: Jan Erik Foss/Mal Proff

Om Mal Proff:

Mal Proff har utsalgssteder og distribusjonspunkter i hele Norge og er en del av Mestergruppen-konsernet. Mal Proff fører over 30 000 produkter, er markedsledende med over 10 000 bedriftskunder og selger utstyr og materialer for maler- og byggtapetsererfaget. Mal Proff omsetter for ca. 1 milliard kroner årlig og har ca. 120 medarbeidere.

Les mer om Mal Proff her 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave