Klart for Ventistål ARENA – FASADE`21

 
Klart for Ventistål ARENA – FASADE`21Bildet: Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samles Ventistål sine leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff.
Mulighetenes møteplass: Ventistål arrangerer Ventistål ARENA – FASADE `21, den 28. – 29. oktober i år.

- Mange ser nok tilbake til 2019 som om det var lenge siden. I alle fall er det altfor lenge siden vi har hatt en møteplass for både leverandører og kunder i bransjen. Nå ser vi mulighetene. Derfor kaller vi vårt kommende store arrangement – Ventistål ARENA – FASADE `21 for Mulighetenes møteplass. Den 28. – 29. oktober skjer det, skriver Ventistål i en pressemelding. 

- I 2019 hadde vi to helt adskilte arrangement. Ventiståls FASADE gikk av stabelen på våren og Ventistål ARENA på høsten. Begge i rendyrket Ventistål-regi med stor suksess. Mye takket være rammen som ble dannet av våre gode leverandører, samt alle våre foredragsholdere som perler på en snor. Det er med den største glede vi nå gjentar suksessen; nå med et enda større arrangement. Vi snakker møteplass, messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten; litt fest og hygge. Vi inviterer til to spennende dager med fokus på Mulighetens møteplass. Med koronaåret som bakteppe, ser vi at både leverandører og kunder er mer sultne enn noen gang for å skape noe, heter det videre i pressemeldingen.

- Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samler vi våre leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff. Ikke bare har vi utstillere med sin faglige tyngde. Vi legger opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange interessante foredrag og en hyggelig festmiddag. Vi har igjen en markant profil som konferansier. Hvem, ønsker vi ikke å avsløre riktig enda. 

- Hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter. Vi har valgt å jobbe for å få til en bredde i foredragsrekken også i år. Både faglig og til inspirasjon, glede og latter. Mange foredragsholdere ligger enda som et ess i ermet. Dette vil legges ut på arrangementets webside fortløpende når vi har programmet mer og mer på plass.

- Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige. Påmelding vil skje via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no , hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon. Så hold av datoene 28. – 29. oktober 2021, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Ventistål.

For mer informasjon kontakt: 
Nina Selboskar, e-post: nina.selboskar@ventistal.no

Om Ventistål:
Ventistål er Norges ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossist med ca 250 ansatte 
fordelt på 16 avdelinger i Norge. Ventistål tilbyr løsninger innen ventilasjon for både bolig og næring, tekniske isolasjonsprodukter, tak og fasade samt tekniske byggautomasjonsprodukter. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår