Klimautfordringene krever nytt tankesett

 
Klimautfordringene krever nytt tankesettKlima er i fokus hos Brødrene Dahl. Fra venstre: Odd Østgaard, Torbjørn Lothe Vik og Terje Moe.
Markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik i Brødrene Dahl (BD) mener Paris-avtalen før jul synliggjør viktigheten av deres bransje. – Vi sitter med mange av løsningene for å takle framtidens klimautfordringer, sier han.

Under årets Arctic Entrepreneur på Gardermoen var det nettopp Paris-avtalen som ble viet oppmerksomhet fra Brødrene Dahls side.

– Klimaendringene påvirker morgendagens måte å bygge infrastruktur på, enten det dreier seg om veger eller vann og avløp. Det er nettopp vår bransje som sitter med mange av løsningene som skal til for å takle morgendagens utfordringer. Det handler om nye materialer og metoder; det handler om å tenke nytt og annerledes, mener Lothe Vik.

Han får støtte av Odd Østgaard, som er markedssjef for Vann- og miljøteknikk (VMT) i BD. Han merker en økende interesse rundt klimautfordringene. På messestanden er for eksempel overvannshåndtering et stadig tilbakevendende spørsmål fra de besøkende.

– Vi har mange gode samtaler med nye og gamle bekjente, og det er helt tydelig at klimautfordringene er noe folk forholder seg til, slår han fast.

Også fagområdet Samferdsel er representert på messa. Her har markedssjef Terje Moe og resten av BD-gjengen vært opptatt med å snakke om blant annet trafikksikring. Særlig har den nye generasjonen med støtputer og endeavslutninger fått mye oppmerksomhet – de gir økt sikkerhet og mer effektiv montering for entreprenørene som skal gjøre jobben.

– For oss er det vesentlig å vise bredden av kompetanse og produkter når vi er på en messe som dette. Mange kjenner Brødrene Dahl, men ikke helheten i hva vi kan tilby. Arctic Entrepreneur er en ypperlig anledning til å vise bredde, mener han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår