Korona-hjelpeside passerte 1000 besøk første døgn

 
Korona-hjelpeside passerte 1000 besøk første døgnIllustrasjonsbilde: Getty Images
Systemleverandøren 24onoff AS lanserte mandag en informativ nettside for håndverkere som påvirkes av korona-situasjonen, og trafikken har ikke latt vente på seg.

- Vi hadde fått mange gode tips og innspill fra samtaler med våre egne kunder i håndverksbransjen om hvordan de holder hjulene i gang. Dette måtte vi dele med resten av landets håndverkere. Men at interessen var så stor hadde vi aldri trodd, sier daglig leder i 24onoff, Sondre Blaasmo, i enpressemelding.

Umiddelbar respons

Like etter at nettsiden ble lansert tidlig mandag, begynte trafikken å komme.

- Vi passerte raskt 1000 besøkende. Det er naturligvis mange håndverkere der ute med spørsmål om regjeringens tiltak og hva de kan gjøre for å holde hjulene i gang, sier Sondre.

Stort antall håndverkere berørt

En spørreundersøkelse på facebook-gruppen “Norges Tømrere” med over 3500 medlemmer, viser at 56 prosent allerede er direkte berørt av krisen.

- Mange håndverksbedrifter lever av økt oppdragsmengde på våren og sommeren for å bygge buffer. Sånn sett kunne ikke denne krisen kommet på et verre tidspunkt for disse bedriftene, sier Sondre.

Oppdateres fortløpende

Etter hvert som regjeringen kommer med nye tiltak, og håndverkere finner nye måter å jobbe trygt og effektivt til tross for smittevern, vil 24onoff slippe nytt innhold på hjelpesiden.

- Nå handler det bare om å overleve. Vi må få de som bygger landet vårt gjennom denne krisen. Hvis vi kan bidra til at bare en bedrift får det litt enklere i denne tiden, så er det verdt det for oss.

Nettsiden finner du her:  https://blogg.24onoff.no/korona-tiltak-for-handverkere/
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår