Kran-Kompagniet innlemmes i Nordic Crane

 
Kran-Kompagniet innlemmes i Nordic CraneBildet: Kynningsrud-eide Nordic Crane overtar 70 prosent av danske Kran-Kompagniet
Det danske selskapet Kran-Kompagniet AS ble 21. juni en del av Nordic Crane, etter at eierne solgte 70 % av virksomheten til et av Skandinavias ledende kranselskap.

Dette betyr at Nordic Crane vil bli en totalleverandør av alle typer løft også i Danmark.

For mer enn ti år siden ble brødrene Morten Eriksen og Mikkel Eriksen enige med deres gode kamerat Casper Petersen om å følge drømmen om å starte egen mobilkranvirksomhet. Nå selger de mesteparten av virksomheten for å bli førende i Danmark sammen med Nordic Crane.

- Vi har hatt 10 riktig gode år med stor suksess, men skal vi være med på de helt store oppgavene i Danmark, må vi ha større volum. Vi gleder oss, og sammen med Nordic Crane skal vi utvikle oss til å ta en større andel av det danske markedet, sier Morten Eriksen, medeier i Kran-Kompagniet AS, i en pressemelding.

- Kran-Kompagniet er et solid selskap og godt etablert i Danmark. Vi har i lengre tid sett etter en partner i Danmark, og med Kran-Kompagniet har vi fått en god match. Vi ser fram til et dansk eventyr som venter der ute, sier Morten Heli-Hansen, direktør i Nordic Crane.

- Avtalen markerer en milepæl, da Nordic Crane nå blir representert i hele Skandinavia, sier Pål Kynningsrud, konsernsjef i Kynningsrud-konsernet, som er eier av Nordic Crane.

Kran-Kompagniet blir profilert som Nordic Crane, og vil fortsatt være under ledelse av Casper Petersen, med Morten og Mikkel Eriksen i de danske avdelingene på Sjælland og Jylland.

Om Kran-Kompagniet:
Kran-Kompagniet ble stiftet i 2011 og er spesialisert i løft av alt som kan nås med en mobilkran. Virksomheten utfører kranoppgaver og spesialtransport og kjører både i Danmark og internasjonalt med alle typer av gods.

Om Nordic Crane:
Nordic Crane er ledende i Skandinavia innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester. Nordic Crane har 350 mobilkraner og lastebilkraner, og er en del av Kynningsrud-konsernet, som har hovedkontor i Halden i Norge. Selskapet har i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Kran, Eiendom, Bygg og Boligutvikling i Norge og Sverige.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave