Kreativt design fjerner dårlig akustikk

 
Kreativt design fjerner dårlig akustikkBildet: Med den nye Rockfon Eclipse veggabsorbent bestemmer man selv hvordan den akustiske løsning skal se ut på veggen. Foto: Rockfon
Dårlig akustikk trenger ikke å være et vedvarende problem etter at kontoret er ferdig innredet. Rockfon introduserer veggabsorbenten Rockfon Eclipse.

- Løsningen er særlig etterspurt der store overflater og glassvegger skaper dårlige betingelser for akustikken. Her har vi et produkt som løser akustikkutfordringer, samtidig med at kundene får full designfrihet. På denne måten trenger du ikke å gå på kompromiss. Du får et integrert produkt, med både design og akustikk i en og samme løsning, sier daglig leder hos Rockfon, Jonny Aas, i en pressemelding.

- Rockfon Eclipse passer til alle rom, er tilgjengelig i alle tenkelige farger, og har syv forskjellige geometriske former. I tillegg kommer alle de formene som man selv kan lage ut av akustikkløsningen, som for eksempel bygge egen logo, få en kunstner til å lage et kunstverk, eller gjennom en gruppeøvelse blant de ansatte lage noe kreativt til veggen i møtelokalet. Kun fantasien setter grenser for designet med denne akustikkløsningen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave