Kristian Winje blir ny salgssjef i Schüco Norge

 
Kristian Winje blir ny salgssjef i Schüco NorgeBildet: Kristian Winje
Fra og med september blir Kristian Winje ny salgssjef i Schüco. Han blir dermed fremtidig, første kontaktpersonen for Schüco partner over hele landet.

Kristian har mangeårig erfaring med salg og kundeservice og kommer fra stillingen som salgssjef i ASSA ABLOY.

- Kristian peker seg ut som en person man ønsker å jobbe sammen med og å ha på lag. Vi gleder oss til å få med oss Kristians erfaringer og innspill og ser fram til et kreativt samarbeid, sier Gøran Karlsen, daglig leder i Schüco Norge, i en pressemelding.

Schüco har vært representert i det norske markedet i rundt 50 år, og har opparbeidet en solid posisjon som en ledende systemleverandør. Selskapet i Norge består av et team på 13 ansatte og har et stort nettverk av fasadeentreprenører med kompetanse og lang erfaring med produksjon av Schücos vinduer, dører og fasader til næringsbygg og boliger.

Kristian skal være en støtte for eksisterende og nye partner gjennom hele prosesskjeden og skal fungere som en rådgiver som finner de beste løsningene for dem i tett samarbeid med Schüco-teamet.

- Jeg kommer fra en relatert bransje og har sett Schüco fra utsiden. For meg virker det som et svært spennende selskap, langt fremme på innovasjon og teknikk, et solid varemerke, og høyt kompetente medarbeidere. Derfor var det lett å takke ja til en stilling hos Schüco. Jeg håper å kunne bidra til en fortsatt god utvikling av selskapets relasjon til kunder og marked, forteller Kristian.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår