Kuldetekniker

 
Kuldetekniker
Søknadsfrist: 25.09.2022
Sted: Kristiansund og Molde
Tittel: Kuldetekniker

Vår avdeling i Kristiansund og Molde utvides og nå søker vi deg med kompetanse innen kuldefaget eller annen teknisk eller mekanisk kompetanse fra andre bransjer. Det som er viktigst for oss er at du har en stor interesse for fagområdet, at du trives med å ta ansvar og er serviceinnstilt ovenfor kunder. I tillegg må du kjenne deg igjen i våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig.

Hva kan vi tilby?

  • Et godt arbeidsmiljø med kollegaer som er opptatt av å ha det trivelig på jobb
  • Mange utviklingsmuligheter, kurs og god opplæring
  • Konkurransedyktig lønn og goder
  • Bilordning
  • Riktig og bra verktøy for en effektiv hverdag

Kvalifikasjoner kan være:

  • Fagbrev innen kjøl gjerne med F-gass sertifikat
  • Annen teknisk/mekanisk bakgrunn, f.eks: kjølemaskinist, maskinist, motormann, rørlegger, bilmekaniker etc. Og med ønske om å bli kuldetekniker.
  • Førerkort kl. B

Vår avdeling bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold og montasje av klimatekniske anlegg, innregulering/igangkjøring, og rådgivning til systemforbedringer. Hos oss vil du bli del av et større fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Du vil få en mer allsidig kompetanse rundt tekniske anlegg i bygg gjennom samarbeid på tvers av avdelinger med fag som ventilasjon og byggautomasjon. Naturlige kuldemedier er fremtiden og et nødvendig satsningsområde for oss for å bidra til å redusere klimagassutslipp. Du får derfor en mulighet for å utvikle din kompetanse innenfor naturlige kuldemedier hos oss!

Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson.

Er du interessert, så håper vi at du tar kontakt med oss!

Søknadsfrist 25. September, men vi tar kontakt med søkere fortløpende.

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave