Kunstferdig på Lillehammer Hotel

 
Kunstferdig på Lillehammer HotelBildet: Hotellets nye Art Wall er inspirert av et mer tradisjonelt gallerioppheng, hvor alle kunstverk er konsentrert på én og samme vegg, med flere bilder i høyden.
Etter omfattende investeringer åpner Christian Ringnes idag en ny Art Wall på ærverdige Lillehammer Hotel.

Samtidig nærmer seg ferdigstillelsen av en ny skulpturpark i hotellets store parkanlegg, ledet av Ekebergparkens Ina Johannessen.

I forbindelse med avslutningen av en omfattende oppgradering inviteres nå både gjester og kunst og kulturinteresserte til ærverdige Lillehammer Hotel. Det Pandox-eide hotellet er siden august i fjor blitt totalrenovert innvendig, og i løpet av 2016 tilkommer et nytt velværesenter med både utendørs og innendørs bassenger, badstuer og behandlingsrom.

Totalt blir det investert 60 millioner kroner i hotellet. I tillegg til renovering av rom- og konferanseavdelinger og et nytt sportssenter, er det også skapt en ny og unik Art Wall med et mangfold av kunstverk fra midten av 1800-tallet frem til i dag. Hotellets nye Art Wall er inspirert av et mer tradisjonelt gallerioppheng, hvor alle kunstverk er konsentrert på én og samme vegg, med flere bilder i høyden. Både Eiendomsspar og Christian Ringnes har bidratt med flere imponerende verk.

I tillegg til hotellets Art Wall vil en ny skulpturpark bli ferdigstilt i løpet av våren i hotellets store parkanlegg. Arbeidet med skulpturparken ledes av Ina Johannesen, som til daglig er leder av Ekebergparken i Oslo. Johannesen har også vært ansvarlig for Art Wall-prosjektet på Lillehammer Hotel hvor hotellets eksisterende kunst er kombinert med kunst fra Christian Ringnes private samling.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår