Lagercrantz kjøper PcP Corporation A/S

 
Lagercrantz kjøper PcP Corporation A/SBildet: PcPs hovedkontor ligger i Vildbjerg i Danmark.
Det børsnoterte svenske selskapet Lagercrantz Group har i dag kjøpt opp 95 % av aksjene i konsernet PcP Corporation A/S.

PcP er en ledende nordeuropeisk designer og produsent av innovative og høykvalitets skreddersydde sikkerhetsløsninger innen rister, stillas og rekkverk. PcP produserer sikre og innovative løsninger for et bredt spekter av bransjer og applikasjoner. Løsningene leveres hovedsakelig til følgende sektorer:

• Industri - mat, farmasøytisk, kjemisk, offshore og produksjonsanlegg
• Infrastruktur - jernbane, vei/bruer og vannbehandling
• Energi - elektrisitetsproduksjon og transformatorstasjoner

PcPs hovedkontor ligger i Vildbjerg i Danmark, og har aktiviteter i ni europeiske land, samt Kina, USA og India. PcP ble grunnlagt av Peder Christian Pedersen i 1927 og sysselsetter ca 280 personer.

John Nielsen, konsernsjef i PcP siden 2006, forblir i sin stilling og beholder 5 % av aksjeposten i selskapet.

- Vi er glade for å ønske PcP velkommen til Lagercrantz. PcP vil ytterligere styrke vår TecSec-divisjon med sine innovative sikkerhetsløsninger. Vi ser et stort potensial i PcP, og vi ser frem til å fortsette å utvikle og vokse selskapet sammen med John Nielsen og hans erfarne team, sier Jörgen Wigh, President og CEO i Lagercrantz Group, i en pressemelding.

- Jeg er glad for å være en del av dette nye kapittelet i PcPs lange historie med en erfaren og langsiktig eier som Lagercrantz, understreker John Nielsen, konsernsjef i PcP.

PcP vil være en del av Lagercrantz-divisjonen TecSec fra juni.

Om PcP:

PcP, et datterselskap av PcP Corporation A/S (tidligere kjent som PF Group A/S), er en internasjonalt ledende leverandør av kvalitetssikringsløsninger i form av rister, planker, paneler og trinn som er designet, utviklet og laget i Danmark.

Selskapet ble grunnlagt av Peder Christian Pedersen i 1927 og ledes i dag av administrerende direktør og medeier John Nielsen.

PcP produserer sikkerhetsløsninger etter både standard og spesialmål og kan dermed levere løsninger for ethvert prosjekt, behov og bransje hvor sikkerhet er avgjørende.

PcPs produktlinjer inkluderer CUBE®, OPTIMO® og MESH rister, trinn, planker og paneler i ulike design, materialer og utførelser.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave