Lanserer brannhemmende sponplate

 
Lanserer brannhemmende sponplateBildet: Distriktssjef Stig Pettersen og markedsføringssjef Torunn Mangseth i Byggma ASA viser fram den nye brannhemmende sponplaten som ble lansert på Arena 2017.
En brannhemmende sponplate, malt med Teknos brannhemmende maling. Det er nyheten fra Byggma.

Av Tore Kubberød

Byggma ASA var en av de som i helgen hadde stand på Arena 2017, Løvenskiold Handels årlige messe på Norges Varemesse. Her var de en av utstillerne som presenterte en nyhet for byggebransjen.

– I lang tid har vi jobbet med å finne et brannhemmende alternativ til gipsplatene. Nå er tiden inne til å vise fram sponplaten som er brannhemmende. Vi starter nå å selge platene og håper håndverkerne ser alle fordelene denne platen har, smiler Stig Pettersen, distriktssjef for Oslo, Akershus og Østfold.
Han forteller at platene er ferdig malt med Teknos brannhemmende maling.

– Så er det opp til kundene om de vil legge på ytterligere et strøk med maling. Det må også være brannhemmende maling. Platene har flere fordeler. Blant annet klikkes de sammen slik at man slipper å sparkle. Dermed sparer kundene et ledd i prosessen.
De nye brannhemmende Forestia, kommer i 60 centimeters bredde og 239 og 260 centimeters lengde.

– De produseres hos Forestia på Braskereidfoss og er dermed et helnorsk produkt tvers igjennom, understreker distriktssjefen.
Byggma ASA er heleid av Geir Drangsland. Konsernet eier produksjonsbedriftene Forestia AS, Huntonit AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Scan Lamps AS og Aneta Belysning AB samt salgsselskapet Huntonit AB i Sverige.

Byggma ASA er en av landets ledende leverandører av byggevarer og har alle byggevarekjedene i Norge som kunder. Konsernet omsatte i fjor for cirka 1, 5 milliarder kroner og har totalt cirka 650 ansatte. Hovedkontoret ligger i Vennesla utenfor Kristiansand. Byggma ASA eier og disponerer i dag over 160.000 kvadratmeter bygningsmasse. Visjonen er å bli en av de ledende leverandørene av byggevareløsninger i Norden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår