Lanserer dør-og veggsystem i stål

 
Lanserer dør-og veggsystem i stålBildet: I Norge introduseres nå serien SD4220, et dør- og veggsystem basert på stålprofiler og glass.
Swedoor, Skandinavias ledende produsent av tredører, utvider nå sortimentet med nye produkter i stål.

Det nye sortimentet er av høyeste kvalitet, når det kommer til stilrent design, høy sikkerhet og funksjon.

Swedoor er en del av JELD-WEN, som er Europas største leverandør av dørløsninger. JELD-WEN har mange års erfaring med utvikling og produksjon av løsninger i stål, inkludert løsninger med profildører i stål, som oppfyller myndig-hetenes krav til brann, lyd og sikkerhet.

I Norge introduseres nå serien SD4220, et dør- og veggsystem basert på stålprofiler og glass. Produktserien tilbys med tre ulike stålprofiler (P50, P65 og P90), avhengig av hvilke brannkrav som stilles.

Ståldører har tradisjonelt vært mer praktiske enn estetiske. Men med lekker minimalistisk design og utførelse i toppklassen, kan de nye ståldørene fra Swedoor med fordel brukes i kontor-, hotell- og butikkmiljøer. Dørene tilbys i elegant finish
enten som pulver- eller våtlakkering i standard NCS S- og RAL-farger.

Den nye serien SD4220 egner seg for bruk i miljøer med stor slitasje, og der det er ekstra viktig med god hygiene og holdbare løsninger, som pleiehjem og sykehus. For utsatte miljøer med behov for høyere korrosjonsklasse tilbys det også galvanisert, rustfritt og rustfritt syrefast stål. Konseptet er konkurransedyktig med funksjonelle og holdbare løsninger som byr på unike mulig-heter for kundetilpassede løsninger.

De brannklassifiserte løsningene motstår brann fra 30 opptil 60 minutter, og glassveggene i hele 120 minutter (EI120). Systemene med glassfelt er henholdsvis EI30/EI60 og E30/E60 godkjent. EI30/EI60 er bygd opp av profiler med kjerne av brannsikker isolering, og det legges stor vekt på design og rengjøringsvennlige løsninger. Glasslister har derfor skjult beslag, og tetnings-lister er innebygd i profilene på både dør og karmer. Dette gjelder alle klassifiseringene EI30, EI60, E30 og E60.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår