Lanserer informativ inngangsportal

 
Lanserer informativ inngangsportalBildet: Portalen leveres som standard i svart med 8 symboler og logo, men kan skreddersys med entreprenørens logo-farger og andre typer symbol.
OSN Anleggsikring tilbyr et nytt produkt som kombinerer synlighet og HMS-informasjon på byggeplassen.

Med portalen blir det tydelig hvor inngangen til området er og hvilke krav som stilles til verneutstyr. Entreprenørens logo settes på portalen, og viser besøkende hvem som jobber på området.

Portalen festes til byggegjerder på hver side, og høyden er tilpasset slik at rotasjonsgrind kan stå i åpningen. Hvis byggeplassen kun har enkel gangport inn til området, kan portalen også benyttes her. Portalen leveres som standard i svart med 8 symboler og logo, men kan skreddersys med entreprenørens logo-farger og andre typer symbol.

- Produktet gir et positivt inntrykk av byggeplassen, og benyttet sammen med f.eks. dekorduker på byggegjerdene skaper dette et finere miljø for forbipasserende og naboer under byggeperioden, heter det i enpressemelding fra OSN Gruppen.

OSN Gruppen med sine 8 selskaper er i dag bransjeledende på områdesikkerhet. Navnet OSN står for OmrådeSikkerhet i Norge. 7 av selskapene driver tradisjonelt med sikkerhet innenfor gjerde, porter, bod og andre sikkerhetsløsninger. OSN Anleggsikring AS ble startet i 2012 som spesialist for sikkerhetsløsninger til bygge-/anleggsplasser. I den senere tid har gruppen fokusert på helhetsløsninger med særlig tyngde rundt adgangskontroll.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår