Lanserer nytt MasterTop gulvsystem

 
Lanserer nytt MasterTop gulvsystemUnder renoveringen av en av Koteng Eiendom AS’ kontorbygninger i Trondheim falt valget på den nye komfortable PU-belegningen MasterTop 1327-20dB til gulvene.
Med den nye MasterTop 1327-serien lanserer BASF to lyddempende gulv med kun flytende komponenter, som kombinerer god gangkomfort med eksklusive designmuligheter og forbedrede lyddempende egenskaper.

Serien er et supplement til selskapets produktportefølje av løsninger for byggebransjen, som er samlet under navnet Master Builders Solutions®.

De nye systemspesifikasjonene MasterTop1327-16dB og MasterTop1327-20dB tilbyr en rekke fordeler med tanke på romakustikk, påføring, design og bærekraft. Et lyddempende lag reduserer vertikal lydoverføring, som for eksempel trinnlyd, med 16 til 20 dB og gir dermed et behagelig bo- og jobbmiljø. Dette innovative, lyddempende laget påføres flytende, på samme måte som de andre komponentene i MasterTop 1327-serien. Installasjon av gulvet er dermed gjort enklere – spesielt i rom med en kompleks utforming. Flytende påføring gir i tillegg rom for maksimal kreativ frihet og individuelle gulvdesign når det gjelder form og farge. Alle systemene i MasterTop 1327-serien bidrar til optimal innendørs luftkvalitet og samsvarer med utslippsgrensene fastsatt i AgBBstandarden (Komité for helserelatert evaluering av byggprodukter). Ekstrem holdbarhet og enkelt vedlikehold fører også til reduserte livsykluskostnader.

- Lanseringen av MasterTop 1327-serien betyr en ytterligere styrking av produktporteføljen vår innen dekorative gulvsystemer, der fokuset ligger på estetiske gulv som tilfredsstiller de høyeste kravene. Målet vårt er selvsagt å tilby kundene topp moderne gulv. MasterTop1327- 20dB er for eksempel det første og eneste gulvsystemet med kun flytende komponenter som reduserer trinnlyd med 20 dB, sier Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe i BASF.

MasterTop 1327 fugefrie gulvsystemer er spesielt egnet til bruk i bygg der det stilles store krav til både estetikk, gangkomfort og støyreduksjon. I sykehus er for eksempel stillhet og trivsel viktige faktorer for pasienter som skal bli friske, i skoler er et støysvakt miljø avgjørende for elevenes læring – det samme gjelder kontorbygg, der ansatte skal konsentrere seg – og i hoteller ønsker gjestene å koble av i en rolig og behagelig atmosfære.

MasterTop 1327-20dB er også en del av bærekraftskampanjen som BASF nylig lanserte. Sammen med europeiske kunder har Master Builders Solutions-eksperter plukket ut prosjekter som viser hvordan kunder ved hjelp av fremragende kjemi kan øke produktiviteten og samtidig redusere både driftskostnader og karbonavtrykk.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår