Lanserte Grow Your Business på Bygg Reis Deg

 
Lanserte Grow Your Business på Bygg Reis Deg
BYGG REIS DEG 2021: Byggfakta lanserte i dag et helt nytt produkt for vekst og effektivitet for norsk bygg- og anleggsbransje.

Av Odd Borgestrand

Lanseringen skjedde under Bygg Reis Deg, der account manager Erik Sandnes i Byggfakta og Martin Lund Knudsen, CEO i Tailor Business Consulting, som sammen med Byggfakta har utviklet Grow Your Business.  Administrerende direktør i Byggfakta, Lars Schön, har stor tro og store forventninger til produktet Grow Your Business.

Se video her:

 

Grow Your Business vil påvirke hverdagen til blant andre entreprenører, arkitekter og rådgivere på en svært positiv måte, sier Lars Schön.
- Alt tar utgangspunkt i Byggfakta sin prosjektdatabase, med 60.000 pågående eller planlagte prosjekter. Her har vi oversikt over hvem som er tiltakshaver, arkitekt, rådgiver, entreprenør og underentreprenører. Med andre ord alle som er involvert i prosjektet. I tillegg har vi historikken til prosjekter mange år tilbake i tid. Det gjør oss også i stand til å se hvilke partnere en tiltakshaver har knyttet til seg opp gjennom årene, forklarer Schön.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave