Leder rekruttering og employer branding

 
Leder rekruttering og employer branding
Er du en god historieformidler og vil være med å utvikle og synliggjøre GK for dagens og morgendagens medarbeidere?

Som rekrutteringsleder vil du være ansvarlig for å tilrettelegge for at rekruttering i GK Norge foregår på en profesjonell måte og innehar god rekrutteringsfaglig kvalitet. GK skal tiltrekke, utvikle og beholde de mest kompetente og engasjerte medarbeiderne og lederne i byggenæringen. Du vil være en meget sentral aktør i arbeidet med å posisjonere selskapet som bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Vi ser etter deg som har en del års erfaring fra en senior HR-stilling med strategisk og operativ erfaring fra rekruttering og employer branding i en større virksomhet. Det er fordelaktig med erfaring fra prosjekt- og konsulentmiljøer. Som person er du inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig ¬– og ambisiøs på egne vegne og GK som selskap. Du har relevant høyere utdanning.

Menneskene er GKs viktigste ressurs. Derfor er denne rollen også høyt verdsatt i organisasjonen. Du og rekrutteringsteamet ditt blir viktige i arbeidet med å formidle alle de gode historiene og kvalitetene ved å jobbe i Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Stillingen rapporterer til HR-direktør i GK Norge og inngår i avdelingens ledergruppe.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Visindi v/partner Rune Hope på telefon 450 75 000 eller rådgiver analyse og research Christian Høie Lie på telefon 984 84 870. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Arbeidssted: GK Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår