Lederskap i fokus hos Asplan Viak

 
Lederskap i fokus hos Asplan ViakLederutviklingseminar på Gardermoen for Asplan Viaks gruppe-, divisjon- og konsernledelse. Foto: Asplan Viak
I forrige uke var mer enn 100 ledere i Asplan Viak samlet til utviklingseminar under temaet "Godt lederskap".

Samlingen på Gardermoen markerte starten på et lengre lederutviklingsløp, hvor målet er å se nærmere på hvordan vi kan skape, utøve og nyttiggjøre en god ledelse.

- Dette er et forsøk på å gi Asplan Viaks ledere påfyll, ballast og trygghet i sitt lederskap. Det handler om å bygge kultur, samhold og felles verdier. God ledelse handler alltid om samarbeid. Et felles mål og en felles drøm skaper utrolig kraft, sa konsernsjef Øyvind Mork innledningsvis.

Sterkt engasjement

Samlingen fortsatte med gruppearbeid og diskusjoner. Refleksjoner rundt lederskap og hvordan dette kan utøves på en måte som ivaretar vårt mangfold, kultur og særpreg i det daglige, samtidig som vi skaper gode resultater og høy trivsel, vekket et sterkt engasjement.

- Ledelse handler blant annet om å skape energi. Derfor er det en stor glede og oppleve et så høyt engasjement rundt våre utfordringer. Sammen skal vi bygge det firmaet vi ønsker å jobbe i fremover, sier Øyvind Mork.

Flere av våre avdelings- og gruppeledere holdt innlegg underveis i programmet. Deriblant gruppeleder for arkitektur i Bergen, Christian Irgens, som var fornøyd med den første samlingen.

- Dette var en flott og givende dag med kjernestoff og samhandling. At vår «ledelsesgjerning» ble uttrykt så enkelt som Le-Del-Se, synes jeg var genialt, sier Irgens.

 

Kilde: Asplan Viak

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave