Lederskifte i Marthinsen & Duvholt

 
Lederskifte i Marthinsen & Duvholt
Hans Kjetil Traen (36) tar over som leder for Marthinsen & Duvholt. Traen kommer fra stillingen som prosjektsjef i selskapet, og overtar jobben etter Frank Duvholt, som har ledet selskapet de siste fire årene.

- I Hans Kjetil får vi en tydelig og verdibasert leder som har lang operasjonell erfaring både fra prosjekter i Skanska, og Marthinsen og Duvholt, sier Steinar Myhre, som er styreleder i selskapet.  

Det har vært viktig å sikre stabilitet i selskapet og en leder som kan videreføre det gode arbeidet og den prestasjonskulturen som er utviklet i Marthinsen og Duvholt. Dette er derfor et planlagt og gjennomtenkt lederbytte. 

Telemarkingen Hans Kjetil startet karrieren sin i Skanska etter en fullført bachelor ved Høyskolen i Telemark i 2009. Han startet i det som da var avdelingen Fjell og masse, og jobbet på prosjekt med rehabilitering av dammer. Etter det gikk veien videre til jernbaneprosjektet ved Larvik, der han fikk rollen som prosjektleder i 2013. Det var også her han for første gang jobbet sammen med MD som da var underentreprenør for Skanska. I 2018 startet Traen som prosjektsjef for Marthinsen & Duvholt.  

- Jeg er både stolt og glad for å få muligheten til å lede dette selskapet. Jeg skal jobbe for at vi bygger videre på den gode kulturen som er bygget opp gjennom de over 20 årene som Marthinsen og Duvholt har eksistert, sier Traen.

- Menneskene i selskapet, og verdiene vi står for, har lagt et godt grunnlag for at vi skal fortsette med å skape gode resultater, med god kvalitet og gjennom sikker produksjon. 

Hans Kjetil tar over etter Frank Duvholt, som har ledet MD i en årrekke. Frank vil fortsette i selskapet, men da i en stilling med ansvar for kundekontakt og markedsarbeid. Det formelle lederskiftet skjer fredag 1. april. 

- Jeg vil takke Frank for den formidable innsatsen han har lagt ned for selskapet helt siden det ble stiftet i 1999. Og jeg er glad for at vi fortsatt kan nyte godt av hans gode kunderelasjoner og markedsinnsikt, sier Steinar Myhre. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave