Leverer flere større stålkonstruksjoner

 
Leverer flere større stålkonstruksjonerOslos nye nasjonalmuseum - Bild: MIR AS, Kleihues + Schuwerk Gesellschaft von Architekten mbH, Statsbygg
Ruukki har flere større prosjekt på gang i Norge. Disse leveransene består alle av prosjektering, produksjon og installasjon av stålrammer for signalbygg eller store infrastrukturprosjekter. Ruukkis kompetanse er spesielt ettertraktet i flyplassprosjekter.

"Vi arbeider med mange store prosjekter i Norge. Felles for dem er at vi prosjekterer, produserer og installerer stålrammene. Mange kunder ønsker å minimere antallet prosjektpartnere på byggeplassen. Ruukki kan tilby kunden en totalleveranse, ikke bare en stålramme," sier direktør Esko Vattulainen, som leder Ruukkis prosjektvirksomhet i Norden.

Ifølge Esko Vattulainen påvirker også prosjektene produksjonen i Finland. De permitterte ansatte ved Peräseinäjoki og Ylivieska, som begge bistår prosjektvirksomheten, er stort sett tilbake i arbeid.

Noen av Ruukkis store pågående prosjekt i Norge

Ruukki leverer stålkonstruksjonene til flerbruksbygget Q42, det største byggeprosjektet i Kristiansand sentrum. Bygningen vil inneholde leiligheter, konferansesaler og kontorer spredd utover åtte etasjer, seks over bakken og to under. Ruukkis leveranse er verdt omtrent €1,5 millioner (c.14 millioner NOK). Installasjon av stålkonstruksjonene var fullført i november 2015 og bygningen vil bli innviet i løpet av 2016.

Ruukki leverer utfordrende stålkonstruksjoner for Oslos nye Nasjonalmuseum – museum for kunst, arkitektur og design. Ruukkis arbeide omfatter prosjektering, produksjon og installasjon av stålkonstruksjonene. Produksjon av stålkonstruksjonene starter i mai 2016, installasjon starter i august 2016 og vil være ferdig i mars 2017.

I tillegg har Ruukki deltatt i to viktige flyplassprosjekter

Ruukki leverte stålrammen til den nye terminal T3 ved Bergen Lufthavn. Leveransen omfattet prosjektering av stålramme og brannbeskyttelse, og er verdt omtrent €15 millioner ( c. 140 millioner NOK). Ruukkis leveranse var hovedsaklig fullført i 2015 og den nye terminalen er ventet å bli ferdigstilt mot slutten av 2017.

Den nye utvidelsen til Oslo Lufthavn på Gardemoen har også stålramme produsert av Ruukki, og vi var også ansvarlige for design og brannbeskyttelse av denne. Den nye utvidelsen vil åpne i april 2017. Ruukkis del av prosjektet er verdt omtrent €7 millioner (c.65 millioner NOK) og var ferdig i januar 2015.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår