Leverer Hamar kommunes største solenergiprosjekt

 
Leverer Hamar kommunes største solenergiprosjektTaket over svømmehallen er ett av tre tak som kles med solcellepaneler. Foto: Ove Nordahl.
Berggård Amundsen & Co AS og Stange Energi er i disse dager involvert i en av Hamar kommunes største grønne energisatsinger.

1.156 solcellepaneler skal på plass på Ankerskogen svømmehall før utgangen av 2019. Prosjektet er Hamar kommunes største solenergiprosjekt per i dag.

Med allerede 70 prosent av panelene på plass, ligger de godt an til å holde fremdriftsplanen.

- Mildværet den siste uken har vært kjærkomment. Om det ikke kommer mer snø nå, vil anlegget på 1.156 paneler være ferdigstilt innen første uken av desember, forteller Ove Nordahl i en pressemelding, salgsleder næring hos Stange Energi.

Det største solenergiprosjektet
Prosjektet på Ankerskogen er et samarbeidsprosjekt mellom Berggård Amundsen og Stange Energi.

- Det er positivt med så nytenkende og fremoverlente partnere som Stange Energi. Med det største solanlegget i kommunen, besitter de også solid kompetanse i et marked med enorm vekst, uttaler Produktsjef Ole Petter Fiære i Berggård Amundsen. Produktsjefen har bistått med prosjektering og kalkulasjon av anlegget.

1156 solcellepaneler
Solanlegget består av 1.156 solcellepaneler, hvor hvert panel har en effekt på 315 Wp. Dette vil årlig tilføre 287.108 kWt ren egenprodusert energi til svømmehallen. Hamar kommune er dermed godt på vei til å nå sitt mål med å redusere klimagassutslippene med 4o prosent i løpet av ti år.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår