Leverer installasjonsgulv til SUS2023

 
Leverer installasjonsgulv til SUS2023Bildet: Byggingen av det nye universitetssykehuset i Stavanger er godt i gang. Foto: Rikard Vinningland / Vest Betong
Helse Stavanger har inngått avtale med Faber Bygg AS om å levere installasjonsgulv til det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Kontrakten har en samlet verdi på 9,2 millioner kroner inkludert mva.

Avtalen om å levere installasjonsgulv omfatter bygging av installasjonsgulv på justerbare støttebein for å skjule tekniske installasjoner under gulvet.

- Vi skal levere ca. 2100 m2 faste installasjonsgulv i behandlingsbygg og akuttbygg samt ca. 1900 m2 datagulv i tekniske rom for EL og IKT i alle bygg. Samlet blir dette ca. 4000 m2 installasjonsgulv, sier Jan Arild Wathne, administrerende direktør i Faber Bygg AS, i en pressemelding.

- Faber Bygg er allerede en del av den store SUS2023-familien etter at de tidligere har vunnet kontrakter om å levere fasadeløsninger og himlinger til det nye universitetssykehuset vårt. Nå skal vi samarbeide videre om denne leveransen og det ser vi frem til, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Faber Bygg AS fikk høsten 2018 kontrakt om å levere fasader til det nye sykehuset i Stavanger verdt 456 millioner kroner inkludert mva, og sommeren 2019 ble det kjent at Faber skal levere himlinger til prosjektet til en verdi av vel 40 millioner kroner inkludert mva. Dermed har Faber nå passert en halv milliard kroner i kontrakter med SUS2023.

- Vi har tidligere anslått at kontraktene vi har fått utgjør over 120 arbeidsplasser hos oss, og nå ser vi at denne avtalen fører til at vi kan holde enda flere folk i arbeid. Samlet er dette også veldig viktig for våre underleverandører, understreker Wathne.

Byggeprosjektet for nytt universitetssykehus i Stavanger holder fremdriften og i løpet av sommeren vil deler av det høyeste bygget begynne å reise seg.

- Nå ser folk hvor stort dette er, vi driver for tiden et av landets største byggeprosjekt og vi gleder oss over at bygget viser igjen. Dette blir et landemerke, sier Johanson.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår