Leverte signalkabling til Ryfast

 
Leverte signalkabling til RyfastBildet: Tommy P. Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS. Foto: Per Brustad
Jørgen Holmefjord AS har levert signalkablingen for prestisjeprosjektet Ryfast.

- Til tross for at Ryfast har blitt delt inn i ulike delprosjekter med ulike anbudsrunder, så har det vist seg at våre løsninger er konkurransedyktige. For hvert delprosjekt har vi endt opp med å tilby de samme løsningene i hver av tunnelene selv om vi har hatt ulike kontraktspartnere i de ulike delprosjektene. Dette gir oss en trygghet om at vi har klart å optimalisere bærekraftige løsninger, sier Tommy P. Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS, i en pressemelding.

Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har vært en betydelig leverandør av signalkablingen for Ryfast prosjektet. Selskapet har i alt levert 51.000 meter med strålekabel for nødnett og DAB dekning, og over 100.000 meter med kategorikabel for kamera og elektroniske skiltsystemer.

Ryfast består av tre tunneler som binder Ryfylke og Nord-Jæren sammen. Prosjektet har fått mye oppmerksomhet da den ene tunnelen som binder Stavanger og Strand sammen er en undersjøisk 14,3 km lang tunnel, og hvor det dypeste punktet ligger hele 292 meter under havet. Dette kårer den til verdens lengste og dypeste undersjøiske tunnel. Hele prosjektet stod ferdig 22. april i år, og ble på grunn av korona situasjonen også landets første tunnel som offisielt ble åpnet via internett. Snoren ble klippet via videolink fra samferdselsdepartementet av statsråd Knut Arild Hareide.

Om Jørgen Holmefjord AS:

• Selskapet har siden etableringen i 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. I løpet av de mer enn 35 årene har firmaet levert milevis av signalkabel til det norske markedet.

• Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromløsninger. Selskapet er kjent for sin kompetanse og leveringspresisjon.

• Jørgen Holmefjord AS representerer ledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS. De tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger.

• Datterselskap er Adeptor AS.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår