LINK Arkitektur er klar for Triennalelauget

 
LINK Arkitektur er klar for TriennalelaugetBildet: Et solid knippe av Triennalelauget samlet på en bro under triennalens samling på Ingensteds nylig. Foto: Oslo arkitekturtriennale.
Sammen med syv andre kontorer er LINK Arkitektur nå klare for å bidra til å utvikle den arkitektur- og byplanfaglige agendaen i Norden gjennom Triennalelauget.

I 2019 lanserte Oslo arkitekturtriennale et eget partnernettverk for visjonære arkitektkontorer som vil bidra i triennalens faglige utviklingsarbeid. I selskap med Code arkitektur, DRMA, Dyrvik Arkitekter, Oslo Works, Rodeo arkitekter, SLA og Transborder Studio ser LINK Arkitektur frem til å ta del i Lauget. Fra før består Lauget av Lundhagem, Nordic – Office of Architecture, Pir II og Snøhetta.

- Vi gleder oss over å ta del i samarbeidet med mange dyktige aktører i bransjen. Et slikt partnernettverk er et viktig steg for å løfte viktige saker innenfor arkitektur- og byutvikling. Det er en gylden mulighet for å skape gode samarbeid, og også utfordre hverandre i jobben med å skape verdiskapende prosjekter, sier Camilla Aakre, utviklingssjef bolig i LINK Arkitektur, i en pressemelding.

Lauget er særdeles viktig for Triennalens ambisjon om å mobilisere alle gode krefter i å sette arkitekturens betydning på samfunnets agenda, og samtidig utfordre arkitekturfagets rolle i håndteringen av presserende samfunnsutfordringer.
– De åtte nykommerne representerer på hver sin måte uhyre sterke bidrag til denne mobiliseringen, og vi er veldig glade for at kontorene vil være med på laget fremover!, sier Christian Pagh, direktør i Oslo arkitekturtriennale.

Den kommende triennalen i 2022 setter fokus på nabolaget som sted og horisont for å tenke nytt om byene våre. Med arbeidstittelen Oppdrag nabolag - (Re)former for fellesskap utforsker triennalen hvordan vi former stedene vi deler. Med ambisjon om å både engasjere en bredde av fagfelt og byens innbyggere, er triennalen frem mot selve festivalen neste år et åpent laboratorium som utforsker hvordan fremtidens nabolag kan formes - og reformeres.

Triennalelauget er Oslo arkitekturtriennales partnernettverk for visjonære arkitektkontorer som vil bidra til å utvikle den arkitektur- og byplanfaglige agendaen i Norden. I Triennalelauget blir medlemmene del av et spesialistnettverk som i kraft av sitt fellesskap innen arkitektur og byutvikling har styrke til å løfte både bykvaliteten og triennalen. Medlemmene får mulighet til å bidra til triennalens program med faglig innhold koblet til triennalens tema, og bidra til å styrke triennalen som en lokal og internasjonal arena – også utover triennaleårene.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår