Logicenters satser i Örebro

 
Logicenters satser i ÖrebroLogicenters nye, moderne anlegg er plassert i en logistikkpark i Ørebro, med nærhet til både flyplass, motorveiene E18 og E20.
Logicenters starter nå byggingen av nytt logistikkbygg i Pilängen Logistics Park i Örebro.

Logicenters har startet utviklingen av sitt første anlegg i regionen. Det moderne logistikkanlegget, med et totalt areal på 14 500 m2, er fullt utleid og er planlagt ferdigstillelse høsten 2022. I tråd med Logicenters andre nye etableringer, vil eiendommen ha en tydelig miljøprofil. Ambisjonen er at eiendommene skal være miljøsertifisert i henhold til BREEAM Very Good, inkludert blant annet solenergi.

- Vi er glade for å nå etablere oss i Örebro, og mener området har stort potensial. Anlegget ligger strategisk til i Pilängen med gode transportforbindelser og nærhet til storbyregionene. Örebro regnes også som en av de viktigste logistikkområder i Sverige og vår tilstedeværelse i regionen er nøkkelen til ytterligere å styrke Logicenters posisjon som et ledende logistikkfirma i Norden, sier Matthias Kettelhoit, administrerende direktør i Logicenters, i en pressemelding.

Logicenters nye moderne anlegg er plassert i en logistikkpark i nærheten både flyplass, motorveiene E18 og E20. Store selskaper som Swedol, Postnord og Schenker har også vært i drift i området en stund.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår