Lokale byggmestere sikrer seg storkontrakt

 
Lokale byggmestere sikrer seg storkontraktF.v.: Thomas Borsheim, prosjektleder Byggmester Sagen, Magne Mæland, bas Byggmester Torgersen, Rolf Hodne, daglig leder Frøiland Bygg og Arild Vika Karlsen, daglig leder NSE Bygg. Foto: Ingveig Tveranger/nye SUS
Frøiland Bygg, Byggmester Øystein Torgersen, NSE Bygg og Byggmester Sagen har sikret seg 100 jobber med nye Stavanger Universitetssjukehus (SUS).

Samlet har kontraktene en verdi på over 125 millioner kroner inkludert mva.

Frøiland Bygg skal bygge innervegger i det største pasientbygget, A-bygget og skal levere fibergipsvegger, spesialvegger med røntgenavskjerming, nettingvegger i datahaller og vinduer i fibergipsvegger samt prefabrikerte kjøle- og fryserom.

- Avtalen sikrer oss arbeid for 23 personer og vi gleder oss til å komme i gang, sier Rolf Hodne, daglig leder i Frøiland Bygg, i en pressemelding.

Kontraktens verdi er på over 44 millioner kroner inkludert mva.

Byggmester Øystein Torgersen AS skal bygge fibergipsvegger, foldevegger og branngardiner til pasientbygg B. 

- Oppgavene på nye SUS gir arbeid til 15 personer og sammen med Helse Stavanger skal vi planlegge og levere. Kontrakten betyr at vi sikrer arbeidsplasser og mye arbeid for oss i 2021 og gleder oss til å ta del i dette spennende og betydningsfulle prosjektet, sier Magne Mæland, byggeplassleder i Byggmester Øystein Torgersen AS. Avtalen er verdt 15 millioner kroner inkludert mva.

NSE Bygg har vunnet leveranser til bygg C og D med fibergipsvegger og skjørt, spesialvegger med røntgenavskjerming, spesialvegger i luftsmitteisolat, nettingvegger i datahaller, vinduer i fibergipsvegger, foldevegger og branngardiner.

- Avtalen sikrer arbeid for 20 personer som er veldig klare for å komme i gang, sier Arild Vika Karlsen, daglig leder i NSE Bygg. Avtalens verdi er 38 millioner kroner inkludert mva.

Byggmester Sagen skal levere til E-bygget og det er fibergipsvegger og skjørt, spesialvegger med røntgenavskjerming, nettingvegger i datahaller, vinduer i fibergipsvegger, foldevegger, branngardiner og prefabrikerte kjøle- og fryserom.

- Kontrakten har en verdi på 28,5 millioner kroner inkludert mva, og gir jobb til 40 hos oss når det er full drift på byggeplassen, og vi kjenner nye SUS godt allerede. For oss er dette en stor jobb, sier Snorre Hallem, daglig leder i Byggmester Sagen.

- Byggmester Sagen kjenner vi allerede og nå ønsker vi tre nye lokale selskaper velkommen på vår byggeplass. Fint å se at de er konkurransedyktige og at det er flere som vinner kontrakter. Planleggingen starter umiddelbart, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for nye SUS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår