LOS lanserer sol i samarbeid med Otovo

 
LOS lanserer sol i samarbeid med OtovoAndreas Thorsheim, administrerende direktør i Otovo t.v, og Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS, gleder seg til å kunne tilby solcelleanlegg til privatkundemarkedet.
Strømleverandøren LOS og Norges største operatør av solpanelanlegg for privatboliger, Otovo, har inngått et strategisk og eksklusivt samarbeid på privatkundemarkedet.

Alle privatkunder til LOS som ønsker å produsere strøm fra sitt eget solcelleanlegg kan nå få dette gjennom samarbeidet med Otovo. Fra nyttår kan også kunder av LOS som produserer egen strøm få betalt for det de ikke selv forbruker. LOS vil fungere som en energipartner og selge overskuddsstrøm tilbake til markedet.
- LOS ønsker være innovative og følge med i et marked og en bransje som er i endring. I dag utgjør mengden solenergi produsert av privathusholdninger svært lite, men i fremtiden vil solenergi være en av flere kilder til strømproduksjon. Det markedet ønsker vi være en del av, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

Landets beste solforhold
- Vi ser i markedet generelt, og blant Sørlendinger spesielt, at ønsket om å produsere sin egen klimavennlige energi vokser. I tillegg til etterspørsel er også prisene på solceller på vei ned. Disse to faktorene i kombinasjon med at Sørlandet har Norges beste solforholdene er bakgrunnen for at vi nå tilbyr kundene dette, sier Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS.

- Vi er stolte av å bli valgt som samarbeidspartner til LOS, som er den absolutt største aktøren i en landsdel som er som skapt for solceller. På Sørlandet kan mange husholdninger få dekket deler av sitt eget forbruk ved hjelp av paneler, sier Andreas Thorsheim, administrerende direktør i Otovo. - Teknologien er enkel. Solcellene lager strøm av sollyset som igjen går rett inn i boligens sikringsskap og erstatter strøm man ellers ville kjøpt fra nettet, forklarer gründeren.
 

Åpent for registrering

Otovos rolle i samarbeidet er å planlegge, installere og drifte anleggene som kundene til LOS kjøper. Installasjon av anlegg skjer fra våren 2017, men allerede nå kan interesserte gå inn på los.no/sol. Her kan de taste inn sin egen adresse og få regnet ut hvor mye av taket som kan dekkes av solceller, hva det vil koste og forventet års-produksjon. Interesserte kan også registrere seg for å få reservert plass for å få solceller installert til våren.

- Sammen med Otovo ønsker vi å ta en tydelig posisjon og utvikle oss i et marked vi har tro på, sier Gaudestad. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår