Løser isproblemene

 
Løser isproblemeneBildet: Salgsansvarlig Rune U. Larsen i Aiwell AS kan tilby energismarte løsninger som fjerner problemet med is og snø på gater og flate tak. (Foto: Tore Kubberød)
VVS-dagene 2016: Aiwells styrte varmematter fjerner is, både på fortauer og flate tak. Det fleksible anlegget er dessuten «snilt» mot strømregningen.

Av Tore Kubberød

Aiwell AS var selvsagt på plass under VVS-dagene på Norges Varemesse på Lillestrøm.

– Målsettingen vår er å være markedsledende på styringssystemer for å løse is- og snøproblemer på bygg og eiendom. Ved hjelp av automatikken som styrer varmekablene, sparer man dessuten 90 prosent av strømregningen man får, dersom varmekablene står på kontinuerlig, sier Rune U. Larsen, salgsansvarlig i Aiwell AS.

Han forteller at de har mange store kunder blant annet i det offentlige Norge.
– I tillegg til mange store byggherrer er det mange kommuner og andre offentlige etater blant våre kunder. Blant annet styres nesten all gatevarmen fra Oslo Sentralstasjon til Majorstua av våre systemer.

Aiwell AS holder til i Tønsberg. Selskapet ble startet opp for drøyt 20 år siden. Gründeren jobbet med drift og vedlikehold og så daglig problemene med is og snø ute i samfunnet.

– I tillegg til i gater, er is og snø problemskaper på flate tak. Her hjelper det ikke med varme i taksluket så lenge iskanten bygger seg opp rundt. Vår løsning sørger for at vanntrykket blir borte ved at iskanten åpnes, sier Larsen.


 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår