Løvenskiold Handel inngår avtale med Graphisoft Norge

 
Løvenskiold Handel inngår avtale med Graphisoft Norge
Løvenskiold Handel AS har inngått en samarbeidsavtale med Graphisoft Norge om levering av BIM-løsningen Archicad og ArchiFrame, for digitalisering av hele tegne- og produksjonsprosessen.

Løvenskiold Handel satser stort og har ambisjon om å vokse og bli en betydelig nasjonal aktør innenfor prefab og elementer med selskapene Maxbo Tekniske Tjenester, Norsk Modul samt i3 Element.

Samarbeidsavtalen som er inngått er strategisk viktig for begge parter og vil gi Løvenskiold Handel AS flere effektiviseringsgevinster fremover. Avtalen gjelder kjøp av programvare, kurs og konsulenttjenester.

- Vi har kommet godt i gang med Archicad og ArchiFrame både hos Maxbo Tekniske tjenester, Norsk Modul og i3 Element. Det lover veldig bra, og jeg tror dette er starten på et langt og godt samarbeid, sier Christoffer Aas Clementz, sjef for Byggesystemer i Løvenskiold Handel AS, i en pressemelding.

Løvenskiold Handel AS eier og driver bo- og byggevarekjeden Maxbo som har en ledende posisjon i det norske markedet med over 65 Maxbo butikker og byggevarehus i Norge. Hos Maxbo Proff får kunden tilgang til dyktige rådgivere og flinke fagfolk som arkitekter, ingeniører, prosjektledere og søknadseksperter.

- Vi er både glade for og stolte over at en ledende og solid aktør som Løvenskiold Handel med samarbeidende selskaper har valgt å gå for vår løsning, etter å ha prøvd ulike konkurrerende BIM-løsninger. De siste årene har vi opplevd stor etterspørsel etter kombinasjonen Archicad og ArchiFrame. Dette skyldes i stor grad jungeltelegrafen og det faktum at man med tilleggsapplikasjonen ArchiFrame for Archicad, kombinerer et av verdens fremste BIM-verktøy med full frihet i konstruksjonsfasen, sier Salgs- og markedssjef Kristoffer Sandbu.

Oppstart over all forventing Norsk Modul prefabrikkerer nærmest alt av elementer i treverk og er allerede i gang med å prosjektere både i Archicad og ArchiFrame. Nylig leverte de sitt første prosjekt med stor suksess. Mads Jæger Rasmussen, Prosjekteringsleder for Norsk Modul, forteller at de kom raskt i gang etter tett oppfølging og kursing hos Graphisoft Norge og at så langt har det gått over all forventning.

- Etter å ha prøvd forskjellige konkurrerende BIM-løsninger falt valget på Archicad og ArchiFrame. Graphisoft Norge leverte den klart beste egnede og mest fleksible programvaren for prefab og elementer, forteller Rasmussen videre.

- Avtalen med Løvenskiold Handel AS er en hyggelig bekreftelse på vår posisjon som en ledende leverandør av digitale løsninger og tjenester til industriell produksjon (prefab, element og moduler), sier salgs- og markedssjef i Graphisoft Norge, Kristoffer Sandbu.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår