Lydabsorberende støyskjerm fra Euroskilt

 
Lydabsorberende støyskjerm fra Euroskilt
Euroskilt AS lanserer nå SafeSound, markedets første mobile lydabsorberende støyskjerm. Støy er en av vår tids store miljøforurensninger. Den påvirker og reduserer vår daglige livskvalitet med blant annet økende stressplager og dårlig søvn.

Byene vokser og med det økende anleggs- og byggevirksomhet tett på der folk bor og oppholder seg. Dette øker behovet for løsninger som kan bidra til å holde støynivået på et akseptabelt nivå. Vanlige standard støyskjermer er kun reflekterende som kun kaster støyen tilbake til omgivelsene. SafeSound derimot har lydabsorberende kassetter som fanger opp og absorberer støyen fra byggeplassene med opptil hele 14 desibel. Det gir en betydelig reduksjon av støyplagene fra anleggsdriften og således bedret livskvalitet for befolkningen uttaler Pål Bjur i Euroskilt AS.

SafeSound er en mobil støyskjerm som lett og enkelt kan flyttes dit det er behov for lydskjerming av støyende arbeid.

SafeSound støyskjermen er montert på et meget trafikksikkert veirekkverk som skiller og beskytter anlegget og arbeiderne fra veitrafikken.

En av Euroskilt sine kjerneverdier er å bidra til at de som befinner seg på eller nær veien skal ha et trygt og godt miljø. Vi er stolte av at vår nye Safesound lydabsorberende støyskjerm kan bidra til det, avslutter Bjur.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår