Lyskultur får dedikert medlemsansvarlig

 
Lyskultur får dedikert medlemsansvarligBildet: Kjetil Rygh
Lyskultur vil spisse fokuset på kjernemedlemmenes interesser og ansetter Kjetil Rygh som medlemansvarlig i en nyopprettet stilling.

Stillingen som medlemsansvarlig har hovedansvaret for medlemmenes interesser, og skal jobbe målrettet for å videreutvikle medlemstilbudet og jobbe aktivt med utvidelse av nettverket. Dette skal nå gjøres i større grad med direkte kontakt for å stimulere de forskjellige kjernegruppene
til diskusjon og videreutvikling.

Kjetil Rygh har de siste årene jobbet med konseptutvikling og markedsføring, og vil fra april innta stillingen som medlemsansvarlig i Lyskulturs administrasjon. Kjetil er utdannet elektromontør og nettverksadministrator, og har lang fartstid fra lys- og elektrobransjen. Kjetil kommer fra konsulentselskapet Bravura, som leverer operasjonell rådgivning og lederutvikling for næringslivet. Med sin lange erfaring med salg og lederansvar besitter han en viktig kompetanse som vil være utslagsgivende i synliggjøringen av bransjen.

– Vi har stor tro på at Kjetil besitter riktige kvalifikasjoner for å føre kompetansenettverket videre. Våre medlemmer befinner seg i alle ytterkanter av bransjen, og Kjetil vil ha en stor jobb i møte med å samle trådene og bygge relasjoner på tvers av bransjen, sier daglig leder i Lyskultur, Katia V. Banoun.

– Jeg ønsker å føre en aktiv dialog med medlemmene, og det er viktig for meg å være der det skjer – ute hos kundene. De som ikke allerede er medlem kan forvente seg en møteinvitasjon ganske snart, sier Kjetil med et smil.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår