Mangfold gir resultater for Heidenreich

 
Mangfold gir resultater for HeidenreichKvinneandelen i Heidenreich skal opp i minimum 45 prosent innen 2030, sier HE-sjef Mette Hareide og CFO Marleen S. Størseth. (Foto: Heidenreich)
Heidenreich kan nok en gang glede seg over omsetningsrekord, og påpeker viktigheten av at resultater skapes via en organisasjon som jobber som team i samme retning.

Det skriver selskapet i en pressemelding. De offisielle tallene fra Brønnøysundregistrene viser en omsetning i fjor på nærmere 1,7 milliarder kroner og med et resultat før skatt på snaut 20,5 millioner kroner (red anm).

Motiverte kolleger
-For å oppnå utvikling og fremdrift trenger vi kolleger som ikke er like, men som utfyller hverandre på mange områder. Mangfold er derfor helt nødvendig for å lykkes, og det gir resultater. Dette er igjen viktig for å ha motiverte kolleger, og vår internundersøkelse i 2020 viste at vi har høyt motiverte kolleger, sier administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen, i en pressemelding.

Selskapet hadde i 2020 hele fire måneder med all time high, og første halvår 2021 viser også en meget god utvikling, med ny all time high nå i juni.

-Vi ligger foran omsetningen i rekordåret 2020, og vi ligger foran våre budsjett så langt i år. Vi kan vel trygt si at våre tyske eiere er svært fornøyd med utviklingen i Norge, fortsetter Moen.

Bærekraft-satsing
Heidenreich jobber nå med bærekraft ut fra tre områder; det miljømessige, økonomiske og det sosiale.

HR- sjef Mette Hareide uttaler at i det sosiale aspektet blant annet medfører at konsernet ansetter personer uavhengig av kjønn, religion, etnisitet, samfunnslag og legning. Dette gir samhold, fellesskap og resultater, sier hun.

-Vi mener vi er en organisasjon som har gjort store fremskritt, og en inkluderende og mangfoldig organisasjon gir oss positive resultater. Samtidig som vi fortsatt har områder å bli enda bedre på.

Et område hvor både vi som bransje og organisasjon har en jobb å gjøre er å få flere kvinner inn i bransjen. Dette er noe vi i Heidenreich jobber målbevisst med. Heidenreich har i dag en kvinneandel på 28 prosent. Målsettingen er minimum 45 prosent innen 2030, sier Mette Hareide og CFO Marleen S. Størseth.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave