Mapei med to nye kjedeavtaler

 
Mapei med to nye kjedeavtaler
Mapei AS har inngått distribusjonsavtaler med kjedene Malorama og Tikkurila om salg av sitt produktsortiment. Med disse to nye kjedeavtalene gjør Mapei for alvor sin inntreden i malerbransjen.

– De to nye kjedeavtalene passer oss i Mapei utmerket, og vi ser frem til å kunne tilby våre produkter og vår kompetanse gjennom Malorama og Tikkurila. Begge kjedene er leverandører til malerbransjen, og med et utvidet sortiment har vi nå muligheten til å tilby flere komplette produktsystemer enn tidligere, sier Stian Scott Nilsen, salgssjef kjedeavtaler hos Mapei AS.

Gjennom avtalen med Malorama og Tikkurila vil Mapei blant annet tilby limprodukter og flytsparkel, som er etterspurt hos gulvleggere og malermestere.

– Vi kommer til å tilby et bredt produktspekter, men med et fokus på vårt Fast Track-program. Dette er produkter som herder hurtigere enn vanlig, noe som gjør malermesteren i stand til å utføre sitt arbeid raskere slik at han sparer tid og øker inntektene.

Mapei har vokst mye de siste årene og har investert i produktutvikling og økt kompetanse hos de ansatte. Nå ønsker de å nå bredere ut og tilbyr enda flere kvalitetsprodukter i det norske markedet.

– Vi er en ledende leverandør, og en rekke produkter lagerføres allerede hos de ulike kjedene. Nå ser vi fram til å nå ut til enda flere kunder i Norge, sier Nilsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår