Massiv satsing fra Thor Hushovd

 
Massiv satsing fra Thor HushovdBildet: Fra venstre: Stian Linna, Thor Hushovd, Tor Øystein Osa Michalsen, Lars Reme, Ole Kristoffer Torsvik
Massivtre AS har nå fått med seg solide medinvestorer. Bøttger Invest AS og Thor Hushovd har overtatt 50 % av aksjene i selskapet.

Eksisterende eiere blir med videre med 50 % av aksjene, og Tor Øystein Osa Michalsen fortsetter som daglig leder i selskapet.  De nye eierne vil gå inn i styret.

- Massivtre AS er i en vekstfase, og det var naturlig for oss å se etter samarbeidspartnere for å styrke og profesjonalisere selskapet for fremtiden og videre vekst. Da Bøttger Invest og Thor Hushovd dukket opp som aktuelle samarbeidspartnere, ble dette en god match for å ta selskapet videre. Den nye eiergruppen med Bøttger og Reme i spissen, mener jeg kan tilføre mye til Massivtre AS, både med et stort nettverk, og ikke minst mye byggerfaring, sier Tor Øystein Osa Michalsen i en pressemelding.

- Da vi ble invitert med i Massivtre AS, synes vi dette var en spennende mulighet for å komme inn i et nytt marked. Vi har stor tro på massivtre som produkt, og Massivtre AS som selskap har et godt team med kompetente og dyktige medarbeidere, sier Lars Reme.

Selskapet leverer prosjekter over hele landet, og har hovedkontor i Grimstad og avdelingskontor i Oslo. Massivtre AS har hatt flere store offentlige prosjekter, i tillegg til en betydelig erfaring med leveranser av hus og hytter. 

- Selskapet kommer til å fortsette driften som før, men vi som nye eiere vil bidra til å styrke selskapet finansielt og med kompetanse og nettverk, sier Lars Reme

- For meg er menneskene det første jeg ser på når jeg investerer i nye selskaper. Her har Massivtre AS gode folk, og stor kompetanse innen dette faget. Massivtre som produkt er i vinden, det er miljøvennlig, effektivt og regjeringen setter mer og mer krav til bruk av massivtre i offentlige bygg, derfor mener jeg vi nå kun er i startfasen av potensialet til massivtre, sier Thor Hushovd

Selskapet hadde i 2021 en omsetning på ca. 34 mill. og har 8 ansatte.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave