Maxbo Proff blir Backes partner

 
Maxbo Proff blir Backes partner
Maxbo Proff tildeles kontrakten som eneleverandør av byggevarer til Backe. Avtalen gjelder for en 3 års periode, med opsjon på ytterligere 2 år, og har en årlig verdi på om lag 100 millioner kroner.

Tildelingen er et resultat av en grundig prosess med flere tilbydere og bred intern forankring i Backe. Nøkkelpersoner fra flere av selskapene i Backe har deltatt aktivt i prosessen. – Dette har vært viktig både for å kvalitetssikre tilbudsunderlaget, skape forankring for avgjørelsen ute i selskapene og ikke minst gi kredibilitet til prosessen. Selv om den har vært ledet av konsernets innkjøpsavdeling så er det selskapenes representanter som har tatt den endelige avgjørelsen. Det er de som skal bruke avtalen i hverdagen, sier Strategisk Innkjøper i Backe, Ina Holdø.

Avtalen omfatter alle Backes 13 entreprenørselskaper med leveranse fra MAXBOs 8 Proffsentre og supplering fra over 50 varehus som har Proffavdelinger.

Viderefører Samarbeidet
MAXBO Proff og Backe har hatt et godt samarbeid over en 5 års periode og den nye avtalen bekrefter dette.

Vi er svært glade for å få være med i den videre verdiskapningen hos Backe. MAXBO Proff var en av 5 tilbydere, og vi er stolte av å ha nådd til topps, sier MAXBO Proff direktør, Freddy Eriksen. Vi jobber hele tiden for å sikre god service, kvalitet og leveransedyktighet til våre kunder, og det er gledelig at dette, sammen med konkurransedyktige betingelser har sikret oss et langsiktig og viktig partnerskap med Backe.

Backe er en av våre viktigste kunder, og vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet, sier Salgsdirektør Øystein Rud. Backe er en krevende og lojal kunde som i stor grad bidrar til vår egen utvikling innen produkter, tjenester, logistikk og HMS.

Backe satser på egenproduksjon, og da er et stabilt og langsiktig samarbeid med byggevareleverandøren viktig. Det er flere områder vi begge ser på som viktig fremover, blant annet innen ytterligere effektivisering av logistikk-, miljø- og dokumentasjonsløsninger. Vi tenker langsiktig og ønsker å gjøre hverandre gode. Med 5 års godt samarbeid bak oss danner det en solid plattform for videre utvikling, sier innkjøpsdirektør i Backe, Mårten Skällenäs.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår