Maxbo satser i Vinje

 
Maxbo satser i Vinje
Maxbo satser ytterligere i Telemark. Neste sommer skal et nytt Maxbo byggevarehus stå klart i Åmot sentrum i Vinje. Maxbo regner med at etableringen vil bidra til rundt 15-20 årsverk, fordelt på butikk og lager.

Byggingen av Maxbo i Vinje starter etter planen ved årsskiftet. Resultatet blir en over 3000 kvadratmeter stor butikk midt i Åmot sentrum. Målgruppen er både privatpersoner og profesjonelle, som håndverkere, byggmestere og entreprenører. Dette blir Maxbos varehus nummer 65 i rekken og en av flere nyåpninger for byggevarekjeden i 2018.

God plassering
Rodney Omdal Karlsen blir varehussjef for Maxbo Vinje. Karlsen har selv håndverkerbakgrunn og har vært konsulent i blant annet Aker Solutions og FMC Technologies. Han har stor tro på satsingen, og på stedet.

– Dette blir en fullsortimentsbutikk som skal yte service i toppklasse. Denne etableringen vil ha en stor innvirkning på Åmot og regionen generelt. Både fordi det blir en økning av tjenester og produkter, men først og fremst fordi det sikrer verdifulle arbeidsplasser. Det styrker hele området, sier Karlsen, som selv bor i Åmot.

– I tillegg har Vinje en perfekt, sentral plassering mellom øst og vest med Europavei 134 som en hovedfartsåre, sier han.

Han tror etableringen av Maxbo vil bane vei for andre.

– Jeg tror dette vil ha en veldig positiv effekt på den videre utviklingen av handel i regionen, sier den nye varehussjefen.

Stor etterspørsel
Maxbo sentralt ser frem til å kunne være til stede i Vinje.

– Vi ser en stor økning innen hus- og hytteutbygginger i denne regionen. I tillegg har vi god tilgang til en sterk, lokal arbeidskraft. Det er de viktigste grunnene til at vi etablerer Maxbo i Vinje kommune, sier Erlend Berg, driftsdirektør i Maxbo og ansvarlig for byggevareselskapets nyetableringer.

Det er selskapet MXV AS som vil drive varehuset.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår