Mer dokumentasjon for tec7-produkter

 
Mer dokumentasjon for tec7-produkter
Tec7 er ofte etterspurt til bruk i nybygg og på vedlikeholdsprosjekter der produktspesifikasjoner defineres gjennom stadig endrede miljøkrav. Ny sertifisering bekrefter nå at Tec7 tilfredsstiller emisjonskravene til Breeam-Nor.

- Inneklima og sertifisering innen dette området er viktigere enn noen gang, sier produktsjef Lars Petter Bjaaland. Tec7 har nå fått sertifiseringen Emicode EC1+, som er kravet satt til fugemasser for at et Breeamprosjekt skal kunne oppnå beste karakter.

- På bakgrunn av andre testresultater har Tec7, sammen med Flex7 og Tec7 Deck Caulk, også blitt godkjent for bruk i forbindelse med Marine Equipment (MED). Dette bekreftes gjennom sertifiseringen utstedt av DNV-GL (Det Norske Veritas og Germanischer Lloyd).

- Med nøyaktig de samme egenskapene som før, bekrefter Tec7 med disse testresultatene sin plass når det gjelder kvalitet og miljø, avslutter Bjaaland. Tidligere sertifiseringer og testresultater forteller blant annet at Tec7 er ftalatfri, godkjent som fugemasse for baderom, næringsmiddelgodkjent og velegnet til tetting mot radon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår