Miljørådgiver

 
Miljørådgiver
Vil du jobbe med de miljømessige beste løsningene? Vil du bidra til å minske forurensning av luft, jord og vann? Da har du muligheten nå! Vi søker en allsidig miljørådgiver til vårt kontor i Bergen som vil være med å sikre at vi leverer et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Søknadsfrist: 05 August 2021 - Norway - Sted: Bergen - Buildings

BLI DEL AV ET LEDENDE FAGMILJØ SOM JOBBER PÅ SPENNENDE PRESTISJEPROSJEKTER

Våre ingeniører og miljørådgivere er blant de ledende i landet innen blant annet hydrogeologi, forurenset sjøbunn og renseteknologi, og sammen lager vi smarte, miljøvennlige løsninger innenfor bygg, vei og vann. Vi vektlegger kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre.

På kontoret i Bergen sitter vi plassert sentralt i Kronstadparken ved Danmarksplass med kort avstand til feltarbeid og kunder. Vi har alle fagdisipliner på samme kontor og jobber i åpent landskap hvor kombinasjonen mellom god dialog og struktur har gitt oss mange spennende prosjekter. Du vil jobbe sammen med 8 andre miljørådgivere i Bergen, og være en del COWIs seksjon Miljø sørvest med 25 ansatte langs kysten fra Bergen til Kristiansand.

Som miljørådgiver i COWI vil typiske oppgaver kunne være:

 • Miljøundersøkelser på land, i sediment og vann
 • Spesialiserte oppgaver knyttet til f.eks. kartlegging av fremmede arter, hydrogeologi, deponi, miljøkartlegging av bygg, hydrogeologisk modellering, geofysiske undersøkelser mm
 • Klimaregnskap
 • Prosjektledelse

Merk at oppgavene vil tilpasses dine interesser, markedet og avdelingens øvrige behov.

DU ER EN FREMOVERLENT LAGSPILLER MED SANS FOR KVALITET

COWI er på jakt etter deg som er nysgjerrig og miljøfaglig kompetent med engasjement for miljøspørsmål. Du må minst 3 års erfaring innen miljøfag, helst innenfor utarbeidelse av YM-planer, MOP eller innenfor entprenørbransjen, eller kunne vise til relevant erfaring innenfor andre fagfelt. Du har godt humør, tar initiativ og bidrar til å skape gode relasjoner til våre kunder. Vi ønsker at du er effektiv og selvgående, og at du kan håndtere flere prosjekter samtidig.

I tillegg har du flere av følgende kvalifikasjoner:

 • Mastergrad i relevante miljøfag
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
 • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper
 • Førerkort Klasse B

Personlig egnethet vektlegges.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby:

 • Muligheten til å påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. I COWI stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.
 • Ledelse og ledelsestrening som ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte:
Bjørn Christian Kvisvik (Seksjonsleder) på tlf. +47 41667693 eller på e-post: bckv@cowi.com.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår