Miljørådgiver

 
Miljørådgiver
Søknadsfrist: 26.09.2021
Sted: Trondheim
Tittel: Miljørådgiver

Vil du sette dine avtrykk på de miljømessige beste løsningene og minske forurensning av luft, jord og vann? Har du erfaring fra Ytre Miljø oppgaver innen samferdsel og/eller avfallsdeponier? Er du også allsidig og genuint opptatt av kunden, samfunn og brukeren – og klar for nye utfordringer? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR MILJØAVDELING TRONDHEIM

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen Miljørådgivning. 

I den senere tid har COWI vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team. Med et stort spenn i prosjekter, både i forhold til størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.


DU FÅR EN SENTRAL ROLLE I NYSKAPENDE PROSJEKTER OG MULIGHET TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE

Den vi leter etter er selvstendig og skal koordinere Ytre miljø med overordnet miljøansvar i samferdselsprosjekter, men også kunne håndtere selvstendige oppdrag innen avfallsdeponier. Du må derfor ha god breddeforståelse for miljøfaget. Noe reising må påregnes. Du skal også delta i - og ha ansvar for - utarbeidelse av tilbud og prosjektbemanning.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold vil du derfor få gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.
 
Med en rekke lokale COWI-kontorer over hele landet, er vi åpne for å tilpasse kontorsted i henhold til dine ønsker, men det er ønskelig med kontorsted i Trondheim. 
 
DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Vi leter etter deg som motiveres av, og jobber for, kundetilfredshet. Du bør ha erfaring som YM-koordinator fra bane-/vei-prosjekter og referanser fra større samferdselsprosjekter.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller som trives med å dele kunnskap, som er en viktig forutsetning hos oss i COWI. Du er god til å skape gode kunderelasjoner, initiativrik og setter din ære i å fullføre dine oppdrag. Du er løsningsorientert, og arbeider på en strukturert måte. 
 
I tillegg er det ønskelig med:

  • Minimum 5 års erfaring fra rådgiverroller i stat eller kommunal virksomhet, eller entreprenørsiden 
  • Relevant utdanning på masternivå.
  • CEEQUAL Assessor
  • Du har gode norske fremstillingsevner både muntlig og skriftlig
  • Du har førerkort klasse B

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Seksjonsleder Bjørn Magnus Iversen på avdeling Miljø på 
tel. +47 48 24 48 11 eller bmiv@cowi.com.

SLIK SØKER DU 
Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede er i gang. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår