Miljørådgiver

 
Miljørådgiver
Søknadsfrist: 31.10.2021
Sted: Oslo - Environment
Tittel: Miljørådgiver

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen forurensning? Vil du gjøre en forskjell for miljøet og samtidig utvikle deg? 
 
BLI EN DEL AV VÅR AVDELING MILJØ 
OSLO 
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen Miljørådgivning. COWIs divisjon for Vann og miljø har de siste årene hatt stor vekst, og avdeling Miljø består av over 80 dedikerte miljørådgivere som jobber over hele landet. Vi koples inn på mange og svært varierte prosjekter hvor vi bidrar med vår spisskompetanse innen miljø.


I den senere tid har COWI vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team. Med et stort spenn i prosjekter, både i forhold til størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. 
 
FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I OSLO 
I denne stillingen blir du en del av vårt team av eksperter innen forurensning, og du arbeider i tett samarbeid med kollegaer på miljøavdelingen samt kollegaer i andre avdelinger på tvers i COWI. 
Til daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Feltarbeid og rapportering knyttet til forurenset grunn og vann
 • Oppfølging av tiltaksplaner og sluttrapporter
 • Utføre miljørisikovurderinger 
 • Tilbudsarbeid og kundekontakt
 • Prosjektledelse hvis ønskelig
 • Miljøfaglig rådgiver (RIM)
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i eget fagnettverk og på tvers av kontorsteder
 • Bidra til innovative løsninger og digitalisering
 • Utvikling innen andre miljøtemaer er aktuelt og vil planlegges sammen med nærmeste leder

 
I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din ekspertise. 
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider innen ulike fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på å bygge relasjoner og tillit, samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som er opptatt av og brenner for miljøfaget. Du trives med en høy grad av frihet under ansvar og er selvgående og initiativrik.
 
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

 • Høyere utdannelse (bachelor/master, ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende). 
 • Minimum 2 års relevant arbeidserfaring. 
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner 
 • Kunnskap om alunskifer og hydrogeologi er ønskelig 
 • Du har førerkort klasse B

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og hyppige milepælsamtaler. Der er også muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

INTERESSERT?

Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende.

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Hilde Rau Heien-Sunde (Seksjonsleder, Miljø Oslo) på telefon +47 975 88 508 eller
Benedicte Kaspersen (Seksjonsleder, Miljø Oslo) på telefon +47 971 40 536.

Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår