Mimir kjøper Moelven Modus AB

 
Mimir kjøper Moelven Modus ABBildet: Moelven Modus AB leverer fleksible og klimasmarte systemvegger til kontormarkedet, og hadde en omsetning i 2020 på over 270 millioner SEK
Moelven Industrier AB har i dag solgt 100 prosent av aksjene i Moelven Modus AB til det svenske investeringsselskapet Mimir.

Det betyr at kontor- og systeminnredningsselskapet skifter eiere, og kommer til å fortsette virksomheten under merkevaren Eurowand. 

- Mimir fokuserer på utvikling av miljøvennlige løsninger innen ulike bransjer, og er derfor glade for å kunne ønske Eurowand velkommen til Mimir-gruppen. Vi har lang erfaring med investeringer i byggmaterialsektoren, og skal jobbe tett med medarbeiderne i Eurowand for å forsterke selskapet og løsningene deresi markedet, sier operasjonell partner Jeff Bork i Mimir-gruppen i en pressemelding.

Moelven Modus AB leverer fleksible og klimasmarte systemvegger til kontormarkedet, og hadde en omsetning i 2020 på over270 millioner SEK. Selskapet har 140 medarbeidere. 

- Vi ønsker våre gode kollegaer i Moelven Modus AB alt godt med nye og ambisiøse eiere. Det er selvsagt vemodig å se en del av Moelven-familien gå ut av konsernet, men vi har stor tro på at Mimirhar det som trengs for å videreutvikle og forsterke selskapet inn i framtiden, sier konsernsjef i Moelven Industrier ASA, Morten Kristiansen.  

Om Mimir: 

Mimirer et globalt investeringsselskap som fokuserer på å kjøpe divisjoner og forretningsområder fra multinasjonale selskaper.Mimirseierskap eroperasjonelt og har i dag virksomhet i 20 land med mer enn 1000 ansatte.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår