Mona Berget blir ny direktør i Moelven Modus AS

 
Mona Berget blir ny direktør i Moelven Modus ASMona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS.
Mona Berget er ansatt som ny direktør i Moelven Modus AS. Hun tar over topplederstillingen i kontorinnredningsselskapet til Moelven når dagens leder går av med pensjon over sommeren.

Mona Berget (57) er en rutinert toppleder med erfaring fra flere bransjer og funksjonsområder. Hun har blant annet jobbet som selvstendig næringsdrivende innen salg og forretningsutvikling med en rekke store nasjonale og nordiske kunder. Videre har hun hatt stillinger som Nordic Business Manager i Glamox, salgsdirektør i Norsk Gjenvinning og nå senest konsernsjef i Transportsentralen Oslo Holding AS. Hun har utdannelsen sin fra BI, med master i markedsføring, strategi og ledelse. 

Mona Berget erstatter Trygve Toften, som går av med pensjon etter å ha ledet selskapet siden tidlig på 2000-tallet. Hun starter i jobben 15. september. 

- Styret er glade for å få Mona Berget inn i Moelven-familien. Mona har et brennende engasjement for ledelse og er kommersiell av natur. Hun er opptatt av utvikling og kundekonsepter, og ikke minst hvordan produksjon og marked spiller på lag, sier Morten Kristiansen, styreleder Moelven Modus AS og konsernsjef i Moelven Industrier ASA.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de dyktige medarbeiderne i Moelven Modus. Moelven er en sterk merkevare, og jeg ser fram til å jobbe med de klimasmarte produktene og løsningene som Moelven Modus produserer og monterer, sier Mona Berget.

Moelven Modus AS leverer fleksible og klimasmarte kontorløsninger som kan gjenbrukes og bygges om igjen flere ganger.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår